Γιώργος Μπόγρης κατά Γιώργου Λιάγκα: «Τα σχόλιά του προσβάλλουν μέχρι και εμένα, λαϊκίζει για να τραβήξει τον λάθος κόσμο»

Ο Γιώργος Μπόγρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή αθλητική εκπομπή «Betarades» στο Youtube και μίλησε για όλα.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για κάποια θέματα της επικαιρότητας και ένα εξ αυτών ήταν και η «κόντρα» του Γιώργου Λιάγκα με τον Νίκο Παππά.

«Ρατσιστικά σχόλια, ομοβοφικά σχόλια, κάνει ό,τι είναι για να τραβήξει τη μάζα του αμόρφωτου και να χτίσει ένα κοινό. Ξεκάθαρα συμφωνώ με τον Νίκο Παππά.

Τα σχόλια του Λιάγκα προσβάλλουν μέχρι και εμένα που δεν με αφορούν όλα αυτά, γιατί θεωρώ ότι ενώ έχει μόρφωση και επίπεδο, λαϊκίζει για να τραβήξει τον λάθος κόσμο που ξέρει ότι θα τον “μεγαλώσει” σαν brand name και είναι αστείο», είπε ο Γιώργος Μπόγρης.

@betarades.gr Ο Γιώργος Μπόγρης για το beef Λιάγκα – Παππά! #tiktokgreece #greecetiktok #fy #fyou #foryou #mpesfypgamw ♬ πρωτότυπος ήχος – betarades.gr

Να θυμίσουμε πως η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Νίκο Παππά, ξεκίνησε όταν ο μπασκετμπολίστας αναφέρθηκε στην εμμονή του παρουσιαστή με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ Μακμπεθ. (Δες εδώ όσα είπε ο Νίκος Παππάς στις τελευταίες δηλώσεις του)

Read More

And More