Γιώργος Νταλάρας: «Κλείνω την πόρτα της ψυχής μου σε ψεύτες και απατεώνες – Δεν θα στρεφόμουν ποτέ κατά ανθρώπων που δουλεύουν»

Ο Γιώργος Νταλάρας το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου βρέθηκε καλεσμένος στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο κόκκινο 105,5». 

Μεταξύ πολλών άλλων, ο καλλιτέχνης αναφέρθηκε με αιχμηρό τρόπο στις τηλεοπτικές ψυχαγωγικές εκπομπές και τα θέματα που επιλέγουν να προβάλλουν στη ροή τους

«Γενικά όλες αυτές αυτές οι εκπομπές είναι εκπομπές διασκέδασης και αυτό που λέμε… «να ροκανίσουμε λίγο τον χρόνο». Αυτό είναι αυτές οι εκπομπές. Όχι μόνο στην Ελλάδα, σε όλα τα μέρη της γης, είπε ο Γιώργος Νταλάρας.

Η νέα συνάντηση με τους ρεπόρτερ

Κατά την έξοδό του από το ραδιοφωνικό στούντιο ο Γιώργος Νταλάρας συνάντησε και πάλι τους δημοσιογράφους λίγες ημέρες μετά το ξέσπασμά του μπροστά στις κάμερες. Με ευγενικό τρόπο, τόνισε πως δεν θα τα έβαζε ποτέ με ανθρώπους που δουλεύουν, ενώ κλείνει την πόρτα της ψυχής του στους συκοφάντες.

«Δεν έχω να πω κάτι… Κι εσείς αν μπορείτε να συνδικαλιστείτε κάπως, να πάρετε να βαρέα και ανθυγιεινά γιατί αυτό που κάνετε είναι πραγματικά δύσκολο» είπε αρχικά στους δημοσιογράφους και στη συνέχεια, όταν οι ρεπόρτερ του είπαν ότι σχολιάστηκαν όλα όσα είπε, αποκρίθηκε: «Τίποτα… Τίποτα απολύτως! Να είστε όλοι καλά» είπε αρχικά ο Γιώργος Νταλάρας.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Γιώργος Νταλάρας, απευθυνόμενος και πάλι στους δημοσιογράφους, ανέφερε: «Τώρα ανοίγετε εσείς την κουβέντα, ενώ σας είπα όχι, εσείς συνεχίζετε. Αυτό σημαίνει ή ότι δεν καταλαβαίνετε ή κάτι άλλο θέλετε. Όλοι να καταλαβαίνουμε τι λέμε αλλιώς θα πάμε στο συμφέρον. Το συμφέρον δεν είναι καλό πράγμα, να το ξέρετε. Η τηλεόραση έκανε 37% και έχει πέσει στο 17%, δεν γίνεται. Πρέπει να το πάρετε είδηση, όλοι πρέπει να καλυτερεύσουμε. Κι ας πειράζονται οι ιδιοκτήτες σας και οι άλλοι… Τη σέβομαι τη δουλειά σας και ποτέ δεν θα στρεφόμουν κατά ανθρώπων που δουλεύουν. Εγώ δουλεύω από 7 χρονών παιδί κι ακόμη τώρα δεν έχω σταματήσει. Είναι άλλη η σκέψη μου και άλλος ο τρόπος της επαφής μου με τα πράγματα. Ο Γιώργος Νταλάρας δεν κλείνει τα αφτιά του σε κανέναν και τίποτα, κλείνει την πόρτα της ψυχής του στους συκοφάντες, τους ψεύτες και τους απατεώνες».

Το TLIFE εξασφάλισε βίντεο από τη νέα συνάντηση με τους δημοσιογράφους:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tlife.gr (@tlifegr)

Φωτογραφίες/Βίντεο: Πέτρος Χόντος TLIFE

Read More

And More