Γιώργος Νταλάρας: Ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του συναυλίες από το Άλσος – Φωτογραφίες

Τα πράγματα στη χώρα μας φαίνεται πως επιστρέφουν σιγά σιγά σε μια κανονικότητα με τα θέατρα να έχουν ανοίξει ήδη της πόρτες τους ενώ δειλά δειλά διοργανώνονται και οι πρώτες συναυλίες με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας που έχει συστήσει το Υπουργείο Υγείας και η ελληνική κυβέρνηση.

Το Θέατρο Αλσος λοιπόν, άνοιξε τις πόρτες της στο κοινό το βράδυ της Δευτέρας 31-5 με την πρώτη καλοκαιρινή συναυλία του Γιώργου Νταλάρα.

Μαζί του στη σκηνή βρέθηκαν οι ταλαντούχες Βιολέτα Ίκαρη και Ασπασία Στρατηγού με τις οποίες ο γνωστός τραγουδιστής είχε περιοδεύσει στην Ευρώπη κλείνοντας με την τελευταία sold out συναυλία στο Royal Festival Hall του Λονδίνου. Στο καλοκαιρινό Θέατρο Άλσος παρουσιάστηκε ένα μοναδικό πρόγραμμα με καινούργια τραγούδια και τραγούδια σταθμούς από την πλούσια δισκογραφία του και τη συνεργασία του με τους μεγάλους Έλληνες συνθέτες.Επί σκηνής τον συνόδευσαν 10 εξαιρετικοί μουσικοί που “έντυσαν” τα τραγούδια με τη δεξιοτεχνία και το μεράκι τους.

Το TLIFE και ο Πέτρος Χόντος βρέθηκαν εκεί και κατέγραψε με το φωτογραφικό φακό όλους όσους βρέθηκαν εκεί. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν οι: Νατάσα Θεοδωρίδου, Χρήστος Μάστορας, Αντύπας, Γιώργος Κοταρίδης, Ηλίας Μαροσούλης, Γιώργος Λιάνης, Δημήτρης Μελισσανίδης, Τζένη Μελισσανίδη, Μάνος Μαγιάτης, Θανάσης Μαροσούλης, Έλενα Δομάζου

Νατάσα Θοεδωρίδου, Γιώργος Νταλάρας, Χρήστος Μάστορας

Γιώργος Κοταρίδης, Χρήστος Μάστορας, Ηλίας Μαροσούλης

 

Γιώργος Λιάνης, Αντύπας

 

Ηλίας Μαροσούλης, Γιώργος Λιάνης

Δημήτρης Μελισσανίδης-Ηλίας Μαροσούλης-Γιώργος Κοταρίδης

 

Τζένη Μελισσανίδη-Δημήτρης Μελισσανίδης

 

Θανάσης Μαροσούλης-Ηλίας Μαροσούλης

 

Έλενα Δομάζου, Μάνος Μαγιάτης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More