Γιώργος Νταλάρας – Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Μάγεψαν στην Αρχαία Ολυμπία! Φωτογραφίες

Μετά από μια σειρά συναυλιών σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη, που ενθουσίασαν και ξεσήκωσαν τον κόσμο, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας συνεχίζουν δυναμικά! Οι δύο ασπουδαίοι ερμηνευτές ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κάνουν το καλοκαίρι μας ακόμα πιο μαγικό! Ο τελευταίος τους σταθμός ήταν στο Θέατρο Φλόκα στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας (την Παρασκευή 3 Αυγούστου) με ένα πρόγραμμα που αγκαλιάζει το σύνολο σχεδόν της δισκογραφίας τους των τελευταίων δεκαετιών.

Οι κοινές τους ερμηνείες αγαπήθηκαν από το κοινό και συνθέτουν πλέον ένα από τα πιο δομημένα και διασκεδαστικά προγράμματα που περιλαμβάνει τα καινούργια τους τραγούδια αλλά και αξέχαστες προσωπικές επιτυχίες τους.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιώργος Νταλάρας συναντήθηκαν για πρώτη φορά περισσότερες από τρεις δεκαετίες πριν, με τα τραγούδια «Ο ουρανός βρέχει αρκούδες» και βέβαια την πολυαγαπημένη του κοινού, «Σκόνη» η οποία δε λείπει από τις συναυλίες τους.

Η καλλιτεχνική τους συνεργασία στο πέρασμα του χρόνου έγινε αληθινή φιλία κι έφερε κι άλλες μεγάλες επιτυχίες όπως τα «Διδυμότειχο Blues» και «Ο Παλιός Στρατιώτης»).

Το παρόν τους βρίσκει μαζί να συνεχίζουν να αφήνουν ένα κοινό χνάρι στο ελληνικό τραγούδι. Μαζί τους σε αυτή την προσπάθεια η πολυτάλαντη Μιρέλα Πάχου στο τραγούδι και στο ακορντεόν και ο Ιταλός δεξιοτέχνης της κιθάρας Steve Tesser.

Ο επόμενος σταθμός τους είναι αύριο, στην Πέραμο της Καβάλας.

αύριο με Γιώργος Νταλάρας – Μιρέλα Πάχου – Mirela Pachou& STEVE TESSER PROJECT στα Κάστρα Νέας Περάμου Ανακτορούποληη σκυλίτσα Πάολα έμεινε στην Αρχαία Ολυμπίαphoto: Άρτεμις Θύμιου

Gepostet von Λαυρέντης Μαχαιρίτσας_Lavrentis Machairitsas am Montag, 6. August 2018

Μαζί τους οι:

Γιώργος Παπαχριστούδης – πιάνο
Γιώργος Μάτσικας – μπουζούκι
Θανάσης Σοφράς – μπάσο
Άκης Αμπράζης – μπάσο
Νίκος Σαμαράς – τρομπέτα, μπουζούκι, μπαγλαμά
Αντώνης Καλιούρης – κλαρίνο
Φίλιππος Σπυρόπουλος – κρουστά
Δημήτρης Γκαβαρδίνας – τύμπανα

Ενορχηστρώσεις: Γιώργος Νταλάρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιώργος Παπαχριστούδης

Ηχοληψία: Βαγγέλης Κουλούρης, Αντώνης Ζαχόπουλος, Γιώργος Καραγιαννίδης

Φωτισμοί: Γιάννης Μανιατάκος

Παραγωγή Οργάνωση:
Encore Entertainment – Metrolive Productions

Φωτογραφίες: Άρτεμις Θύμιου

Read More

And More