Γιώργος Παπαδάκης-Φαίη Σκορδά: Μάθε γιατί έχουν όλο τον ΑΝΤ1 στα… πόδια τους!

Γιώργος Παπαδάκης και Φαίη Σκορδά, Φαίη Σκορδά και Γιώργος Παπαδάκης… Πρόκειται για δύο πρόσωπα που έχουν όλο τον ΑΝΤ1 στα πόδια τους! Πρόκειται για δύο πρόσωπα στα οποία κανονικά οι Αντεννικοί θα έπρεπε ν’ ανάψουν και μία λαμπάδα στο μπόι τους!

Τι; Νομίζεις λατρεμένη πως αστειεύομαι; Καθόλου… Ξέρεις τι είναι σε τόσο δύσκολες και ευμετάβλητες τηλεοπτικές εποχές, ένα κανάλι να έχει καταφέρει να έχει χτίσει σε γερά θεμέλια , – μιλάμε… μπετό κανονικό – , την καθημερινή πρωινή του ζώνη; Ξέρεις τι είναι η αήττητη πορεία του προγράμματος ενός καναλιού να είναι εξασφαλισμένη από τα χαράματα μέχρι και το μεσημέρι; Είναι τουλάχιστον πολύτιμο πράγμα και μεγάλο αβαντάζ σε σχέση με όλο τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Ε, αυτή ,λοιπόν, την… τηλε-πολυτέλεια την έχει ο ΑΝΤ1 χάρη στο Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος πλέον αποτελεί μία τηλεοπτική κατηγορία από μόνος του, αλλά και χάρη στην Φαίη Σκορδά.

Το φαινόμενο Γιώργος Παπαδάκης σε συνδυασμό με το γλυκό κορίτσι του ΑΝΤ1, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία ισχυρότατη τηλεοπτική ραχοκοκαλιά στο τηλεπτικό πρόγραμμα του καναλιού του Αμαρουσίου, βάζοντας καθημερινά “πλάτη” και σηκώνοντας στους ώμους τους ένα μεγάλο βάρος από την πορεία του προγράμματος.

Αυτός είναι και ο λόγος φυσικά, που κάθε μήνα ο ΑΝΤ1 δεν ξεχνά να μας υπενθυμίζει πως τόσο ο γνωστός δημοσιογράφος, όσο και η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι η σταθερή και αγαπημένη, καθημερινή, πρωινή συνήθεια του κόσμου.

Και εννοείται πως αυτός είναι και ο λόγος που και ο Γιώργος Παπαδάκης και η Φαίη Σκορδά έχουν στα… πόδια τους όλο τον ΑΝΤ1 και η επιθυμία τους τις περισσότερες φορές είναι διαταγή.

Και για του λόγου το αληθές ιδού οι επιδόσεις και του “Καλημέρα Ελλάδα” και του “Πρωινού” και κατά την διάρκεια του Νοεμβρίου στους πίνακες τηλεθέασης.

“…Από την έναρξη της σεζόν, ο Νοέμβριος ήταν ο μήνας με την υψηλότερη τηλεθέαση για το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ»

Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ», με τον Γιώργο Παπαδάκη, που κερδίζει την εμπιστοσύνη του κοινού για περισσότερο από 28 χρόνια, συνεχίζει τις πρωτιές της στην τηλεθέαση.
Για το Νοέμβριο το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ» ήταν πρώτο με μερίδιο τηλεθέασης 27,7% στο δυναμικό κοινό. Στο κοινό 15-44, η διαφορά του από τον ΣΚΑΙ ήταν 14,3 και από τον Alpha 9,7 ποσοστιαίες μονάδες αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την έναρξη της σεζόν, ο Νοέμβριος ήταν ο μήνας με την υψηλότερη τηλεθέαση για το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ».
Σε επίπεδο σεζόν (Σεπτέμβριος – Νοέμβριος 2017), το «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ», εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση, με μερίδιο τηλεθέασης 25,4% στο 15-44…”
“Το Πρωινό”:
“…Πρώτο σε τηλεθέαση ήρθε «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά! Για το Νοέμβριο, ο μέσος όρος τηλεθέασης της εκπομπής για το 15-44 ήταν 20,6%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και σε επίπεδο σεζόν (Σεπτέμβριος – Νοέμβριος 2017), «Το Πρωινό», βρίσκεται στην πρώτη θέση, με μέσο όρο μερίδιο τηλεθέασης 21,3% στο 15-44. Πιο συγκεκριμένα, προηγείται με πολύ μεγάλη διαφορά από το STAR, 10,5 και τον ΣΚΑΙ, 11,1 ποσοστιαίες μονάδες, αντίστοιχα, τα οποία, την ίδια ώρα προβάλλουν live προγράμματα, ψυχαγωγικού και ενημερωτικού χαρακτήρα…”

Read More

And More