Γιώργος Παπαδάκης – Γιώργος Αυτιάς: Η στιγμή της συνάντησής τους μετά από πολλά χρόνια – Τι είπαν μεταξύ τους

Με αφορμή τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο «Καλημέρα Ελλάδα», Γιώργος Παπαδάκης και Γιώργος Αυτιάς συναντήθηκαν κι αντάλλαξαν μια θερμή αγκαλιά.

Μάλιστα ο Γιώργος Παπαδάκης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Γιώργο Αυτιά στην πολιτική, πλέον, σταδιοδρομία του δεύτερου και ακολούθησε διάλογος, παρουσία του πρωθυπουργού. 

Ο ιστότοπος DEBATER εξασφάλισε ένα μοναδικό  στιγμιότυπο από την αναπάντεχη αυτή συνάντηση και σας παρουσιάζει αποκλειστικά την στιχομυθία που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μαξίμου, μεταξύ των έμπειρων δημοσιογράφων και παρουσιαστών:

Γιώργος Αυτιάς: “Τον ευγνωμονώ [τον Γιώργο Παπαδάκη] και το δηλώνω δημόσια. Ευγνωμοσύνη στον άνθρωπο που με πήρε στο χέρι του στην τηλεόραση και με βοήθησε

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Δεν είναι τυχαίο ότι σε έφερα αυτή τη χρονική στιγμή“, απάντησε ο πρωθυπουργός στον Γιώργο Αυτιά.

Γιώργος Αυτιάς: “Ευχαριστώ θερμά! Σου οφείλω [απευθυνόμενος στον Γιώργο Παπαδάκη] το ευ ζην κατά τους αρχαίους Έλληνες. Εάν συγκεντρωθούμε όσοι ευεργετήσατε, κύριε Παπαδάκη/ Γιώργο μου, θα πρέπει να κλείσουμε ένα στάδιο“.

Γιώργος Παπαδάκης: Μπορείς να μου δώσεις από τώρα τη διεύθυνση που θα έχεις στις Βρυξέλλες;“, ρώτησε ο παρουσιαστής του “Καλημέρα Ελλάδα” τον Γιώργο Αυτιά.

Αυτά τα αποφασίζει ο Θεός, ο λαός και ο αρχηγός“, απάντησε ο Γιώργος Αυτιάς, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να σημειώνει χιουμοριστικά: “Όχι τη διεύθυνση, τη διεύθυνση όχι και με τους δύο έμπειρους δημοσιογράφους να ξεσπούν σε γέλια.

Σημειώνεται, τέλος, πως ο Γιώργος Αυτιάς ανακοινώνεται την Πέμπτη 11/4 στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, μια υποψηφιότητα που “ακούγεται” εδώ και αρκετό καιρό, αλλά που πλέον οριστικοποιείται με πάσα επισημότητα.

Read More

And More