Γιώργος Παπαδάκης: Όλα έτοιμα για να μας ξανά πει… “Καλημέρα Ελλάδα”! Πότε ξεκινά;

Τι να πει κανείς για τον Γιώργο Παπαδάκη και το “Καλημέρα Ελλάδα”; Τι να πει κανείς γι ΄αυτό το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόσωπο και γι ΄αυτή ακριβώς την τηλεοπτική εκπομπή; Ο Γιώργος Παπαδάκης χωρίς υπερβολές είναι ένα τηλεοπτικό φαινόμενο. Είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος στην ελληνική τηλεόραση που βρίσκεται κάθε μέρα μπροστά από τις κάμερες και μετά από 28 ολόκληρα χρόνια συνεχούς, ασταμάτητης, εντατικής έκθεσης, μπορούμε να πούμε πως δεν έχει υποστεί – ούτε στο ελάχιστο – φθορά η τηλεοπτική του εικόνα.
Ναι, ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένα τηλεοπτικό φαινόμενο γιατί τα έχει καταφέρει (είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι) να είναι αήττητος για σχεδόν 30 χρόνια! Γιατί έχει καταφέρει να χτίσει μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο… Μία πολύτιμη σχέση εμπιστοσύνης, μιας και πάντα φρόντιζε και εξακολουθεί να φροντίζει να ενημερώνει τους τηλεθεατές έγκαιρα και έγκυρα.
Φυσικά, ο ΑΝΤ1 υποκλίνεται στο τηλεοπτικό μεγαλείο του Γιώργου Παπαδάκη και στην τρελή αυτή επιτυχία του και καλά κάνει, μιας και ο Γιώργος Παπαδάκης είναι στοιλοβάτης του προγράμματος του ΑΝΤ1 και αναμφισβήτητα το όνομά του είναι πλήρως συνυφασμένο με το κανάλι του Αμαρουσίου.
Με δόξα και τιμή ,λοιπόν, για ακόμα μία σεζόν ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την πρεμιέρα του “Καλημέρα Ελλάδα”!
“…Εδώ και 28 χρόνια, έχει αναλάβει να ξεκινάει τα πρωινά μας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, που όλοι έχουμε αγαπήσει. Ο ένας και μοναδικός Γιώργος Παπαδάκης και η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», θα συνεχίσουν να μας προσφέρουν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και αυτή τη σεζόν, την καλύτερη πρωινή συντροφιά, με αμερόληπτη και έγκυρη ενημέρωση, για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.
Η πιο δημοφιλής ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης θα βρίσκεται κοντά μας από τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 07.00, ανανεωμένη, με πρωτοποριακές ιδέες και υπόσχεται μία ενδιαφέρουσα τηλεοπτική σεζόν για την πρωινή ενημέρωση των τηλεθεατών. Με επίκεντρο τον πολίτη, ο Γιώργος Παπαδάκης και η ομάδα του, Ντίνος Σιωμόπουλος και Μπάγια Αντωνοπούλου, θα ξεφυλλίζουν καθημερινά τις σελίδες της επικαιρότητας και θαν«φωτίζουν» σημαντικά κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά θέματα.
Ακόμη, στο πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα», σημαντικοί καλεσμένοι θα σχολιάζουν τις εξελίξεις και θα μοιράζονται τις σκέψεις και τις απόψεις τους, σχετικά με τα εθνικά και παγκόσμια γεγονότα. Η Ελλάδα θα ενημερώνεται και φέτος με εγκυρότητα, χιούμορ και αξιοπιστία μέσα από τη μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης!
Γιατί ο Γιώργος Παπαδάκης είναι η ίδια η ενημέρωση και χωρίς «Καλημέρα Ελλάδα», η μέρα δεν ξεκινά…”

Read More

And More