Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης του δεύτερου γιου τους

Μια πολύ ξεχωριστή στιγμή έζησαν χθες Σάββατο 27 Αυγούστου ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η σύζυγός του βάφτισαν τον 11 μηνών γιο τους και η χαρά τους ήταν απερίγραπτη.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης μέσα σε ένα κτήμα της Ανατολικής Αττικής, ενώ ο νεοφώτιστος πήρε το όνομα Ιορδάνης, από τον πεθερό του τραγουδιστή.

Να σου θυμίσουμε πως ο γιος τους Άγγελος βαφτίστηκε στην Λευκωσία, ωστόσο το ζευγάρι αποφάσισε αυτή τη φορά να βαφτίσουν το δεύτερο παιδάκι τους στην Αθήνα. Οι νονές του μικρού ήταν οι δυο καλές φίλες του ζευγαριού Κάλια και Μύρια.

Η Γαλάτεια Βασιλειάδη έλαμπε μέσα στην εντυπωσιακή ροζ τουαλέτα με πούπουλα που επέλεξε για τη βάφτιση του μικρού Ιορδάνη, ενώ ο Γιώργος Παπαδόπουλος ήταν πιο casual με μαύρο παντελόνι, μπλουζάκι και από πάνω γαλάζιο πουκάμισο.

Από το πλευρό τους δεν έλειπε λεπτό και ο μεγαλύτερος γιος τους, Άγγελος, ο οποίος ήθελε να είναι δίπλα στον μικρό του αδερφό καθ’ όλη τη διάρκεια της βάφτισης.

Δες όλες τις φωτογραφίες της βάφτισης:

Η οικογένεια Παπαδόπουλου μαζί με τις εντυπωσιακές νονές

Κέλλυ Κελεκίδου – Παντελής Καναράκης

Άννα Ζηρδέλη – Λάμπρος Κωνσταντάρας

Το ζευγάρι ποζάρει με την Αμαρυλλίς

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More