Γιώργος Παπαδόπουλος: Η τρυφερή αφιέρωση στη σύζυγό του και τον γιο τους!

Με λόγια μέσα από την καρδιά του, ο Γιώργος Παπαδόπουλος προχώρησε σε μια από τις σπάνιες δημόσιες αναφορές του για τη γυναίκα του, Γαλατεία και τον ενός έτους γιο του, Άγγελο.

Ο επιτυχημένος καλλιτέχνης έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως, δεν έκρυψε τα συναισθήματά του και αφιέρωσε στα δυο σημαντικά πρόσωπα της ζωής του το νέο του τραγούδι, «Αγάπη Μου»!

«Εξαιρετικά αφιερωμένο στη γυναίκα και στον γιο μου. Μόνιμα σας θέλω εδώ, να προχωράμε με αγάπη, πάντα μαζί», έγραψε ο Γιώργος Παπαδόπουλος στα social media, αναρτώντας το video clip του τραγουδιού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κυκλοφόρησε το νέο μου τραγούδι «Αγάπη μου», έχω γράψει τη μουσική και τους στίχους. Είναι το πιο αγαπημένο μου τραγούδι και εύχομαι να το αγαπήσετε κι εσείς τόσο πολύ όσο εγώ. Εξαιρετικά αφιερωμένο στην γυναίκα μου και στον γιο μου. «Μόνιμα σας θέλω εδώ…» να προχωράμε με αγάπη, πάντα μαζί! #agapimou #panik #newsong #mylove #criminal #papadopoulos #summersong #newsingle @galatiavassiliades @panik_entertainment_group @criminal_music @garsenakos @nicolasnikolaou @smpekiari @pansiamo @vangelistsaousopoulosofficial @leotzitzos @vangelisliontas @bk_studios @vagelis_theodorou @michael_tsoukas @marioskypriotis @nikzik

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Papadopoulos Giorgos (@giorgospapadopoulosofficial) στις

Μάλιστα, τη μουσική και τους στίχους του «Αγάπη Μου», που κυκλοφορεί από την Panik Records και την Criminal Music, έχει γράψει ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Read More

And More