Γιώργος Παπαδόπουλος: Ο απίστευτος τρόπος που γνώρισε τη σύντροφό του! Video

Σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εξομολογήσεις για την προσωπική του ζωή προχώρησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, αποκαλύπτοντας on air τον επικό τρόπο με τον οποίο γνώρισε τη σύντροφό του, Γαλατεία, με την οποία έχουν αποκτήσει το σχεδόν δύο ετών αγοράκι τους, τον Άγγελο.

«Την έκλεψα! Στη Θεσσαλονίκη τη γνώρισα. Της είπα “εσύ από σήμερα είσαι μαζί μου”. Μου έκανε κάποιες δυσκολίες στην αρχή. Ήρθε να με ακούσει σε μαγαζί με την παρέα της. Όταν την είδα σταμάτησε ο χρόνος! Έκανα ένα χρόνο μετά να την ξαναδώ, δεν ήξερα ούτε το όνομα της. Μετά από ένα χρόνο ήρθε να με ξανακούσει και εκεί την έκλεψα. Πήγα κάτω για ποτό μετά το τέλος και της είπα “έλα λίγο έξω μαζί μου”. Βγαίνω έξω, πήρα λουλούδια και της είπα “μπες στο αμάξι” και από τότε είμαστε μαζί”!», ανέφερε, σε συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρω1νό», για τη γνωριμία τους, προσθέτοντας πως, επειδή έχει κακή σχέση με το χρόνο, δεν θυμάται επακριβώς πόσο καιρό είναι μαζί!

Παράλληλα, ο ταλαντούχος τραγουδοποιός, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το τραγούδι «Αγάπη Μου», από την Panik Records και την Criminal Music, το οποίο έχει αφιερώσει στη γυναίκα του και το παιδί του, μίλησε και για την πατρότητα κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

«Αυτές τις μέρες ξεκουράστηκα και πέρασα χρόνο με τον μικρό, που δεν με ήθελε καθόλου. Τώρα ξεκινάει να με θέλει και προσπαθώ να κερδίσω μία θέση στην καρδιά του», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποκάλυψε πως, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, το καλοκαίρι θα κάνει συναυλίες με τον Stan Αντιπαριώτη.

Read More

And More