Γιώργος Παπαδόπουλος: Ο μεγάλος έρωτας και ο χωρισμός που τον “σημάδεψαν”!

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ένας από τους κορυφαίους Κύπριους δημιουργούς της νέας γενιάς, εξομολογήθηκε στο Down Town Κύπρου άγνωστα μέχρι σήμερα γεγονότα της ζωής του. Στη συνέντευξή του, λίγο μετά το τέλος του Xfactor κλήθηκε να αναμετρηθεί με τα τραγούδια του και να εξομολογηθεί γεγονότα πίσω από τις λέξεις.

Για τον στίχο «…Για σένα, καρδιά μου μπορώ να τολμήσω / στο αντίθετο ρεύμα να μπω…» αποκάλυψε πως πρόκειται για ένα τραγούδι βιωματικό που έγραψε σε μια φάση που ήταν τρελά ερωτευμένος:

“Αυτό το τραγούδι είναι απόλυτα βιωματικό. Το έγραψα ένα βράδυ στο Γκάζι, σε μία έξοδό μου. Είχα πάει να ακούσω μία μπάντα και, όταν έφευγα, έγραψα αυτό το τραγούδι. Ήμουν τρελά ερωτευμένος τότε! Κι ένιωσα ότι μπορώ να κάνω τα πάντα για εκείνη! Όταν αγαπώ δίνομαι ολοκληρωτικά. Η υπέρβαση που έκανα για μία κοπέλα που αγάπησα, ήταν να μπω στη διαδικασία να συγκατοικήσουμε. Ολέθριο λάθος. Μεγάλο. Λογικά δεν θα το έκανα, αλλά ο έρωτας θολώνει. Λέω ότι ήταν λάθος μου γιατί τελικά ήθελα τον χώρο μου, τον χρόνο μου, τα πράγματά μου. Όταν είσαι με τον άλλον όλη μέρα, κάθε μέρα μαζί, τότε απομυθοποιείται το όλο πράγμα. Υπάρχουν συχνοί καβγάδες και στο τέλος γίνεστε αδέλφια. Χάνεται το ερωτικό στοιχείο, βαριέσαι”.

Όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον στίχο «…Σ’ αφήνω να φύγεις, δεν σε κρατάω / εκείνο που νιώθω κάτω πατάω / Εκείνο που θέλω δεν σου το λέω, απ’ έξω γελάω και μέσα μου κλαίω…», αναφέρθηκε σε έναν χωρισμό, κατά τη διάρκεια του οποίου έτυχε να κλάψει.

“Πολλές φορές κλαίω μέσα μου κι απ’ έξω πρέπει να είμαι χαλαρός. Μου έχει συμβεί να είμαι χωρισμένος, άσχημα ψυχολογικά και να πρέπει να κάνω μία φωτογράφιση, να πάω σε μία εκπομπή και να φαίνομαι χαρούμενος. Να είμαι στο καμαρίνι και να κλαίω και σε λίγο να πρέπει να βγω στην πίστα. Επίσης να είμαι χάλια, να μη θέλω να δω άνθρωπο, να είμαι με 40 πυρετό, όπως ήμουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και να πρέπει να κάνω live. Εδώ μπαίνει το “πρέπει” στη ζωή μου”.

Read More

And More