Γιώργος Παπαδόπουλος: Θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας;

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος πέρα από την επαγγελματική επιτυχία βιώνει και μία πολύ όμορφη περίοδο και στην προσωπική του ζωή. Ο αγαπημένος τραγουδιστής διατηρεί σχέση εδώ και αρκετό διάστημα με την Γαλατεία Βασιλειάδη και το ζευγάρι είναι full in love. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του κυπριακού site showbiz.com.cy, φαίνεται πως ο Γιώργος και η Γαλατεία περιμένουν το πρώτο τους παιδί!

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το site, η νεαρή σύντροφος του τραγουδιστή διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγους μήνες πρόκειται να κάνει για πρώτη φορά πατέρα τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Η εκπομπή Το Πρωινό προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον τραγουδιστή, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες με την Νατάσα Θεοδωρίδου και κάνουν περιοδεία.

Η απάντηση του Γιώργου Παπαδόπουλου είναι ότι δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει το χαρμόσυνο γεγονός, καθώς προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και θέλει να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης μόνο μέσα από τη δουλειά του.

Read More

And More