Γιώργος Παπαγεωργίου – Δανάη Μιχαλάκη: Παντρεύονται στη Σύρο, ανήμερα των γενεθλίων της

Εδώ και μήνες κυκλοφορούν διάφορα σενάρια για το αν ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η  Δανάη Μιχαλάκη θα παντρευτούν, πότε και πού. Θα ντυθεί τελικά νύφη η Δρόσω των σαρωτικότατων «Άγριων μελισσών» ή είναι «ράδιο αρβύλα»; Ακούστηκε έντονα πως ο γάμος θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι. Ισχύει αυτό ή όχι; Κι αν ναι, το μυστήριο θα γίνει στην Αθήνα, στην Κίμωλο που αγαπά πολύ το ζευγάρι, ή στη Σύρο;

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Real” και του Βασίλη Μπουζιώτη, το λαμπερό ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στην υπέροχη Σύρο, από όπου κατάγεται και μεγάλωσε η ηθοποιός, και μάλιστα ο γάμος θα γίνει την ημέρα των γενεθλίων της Δανάης, στις 7 Αυγούστου.

Η Δανάη και ο Γιώργος τρέχουν ο καθένας ξεχωριστά τον δικό τους «μαραθώνιο», αλλά ταυτόχρονα σχεδιάζουν τον γάμο τους, που θα είναι λιτός και θα πρωταγωνιστεί η μουσική, αφού εκείνος ασχολείται δημιουργικά με αυτήν – έχει το συγκρότημα Polkar – και εκείνη έχει ξεχωρίσει στο τραγούδι, κυρίως σε κομμάτια που απολαύσαμε στη σειρά «Άγριε μέλισσες» και πιο συγκεκριμένα στις σκηνές της Τρούμπας.

Οι δυο τους τηρούσαν σιγήν ιχθύος για το πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, χωρίς να έχουν κρύψει πως θα προχωρήσουν σε γάμο. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης είχε πει σε συνέντευξή του: «Είχα τον φόβο της δέσμευσης, αλλά είχα πολλές αποτυχίες. Προσπαθούσα να δεσμευτώ και δεν γινόταν τίποτα. Πιστεύω στον γάμο και με τη Δανάη είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει, το σκεφτόμαστε πολύ. Τώρα το πότε, το πού και το τι δεν ξέρουμε και νομίζω ότι αφορά εμάς τους δύο πιο πολύ.

Ήταν πολύ ωραίο αυτό που έγινε, δηλαδή εγώ γνώρισα τη Δανάη σε μια φάση της ζωής της που δεν είχε δουλειά όσον αφορά την τηλεόραση και το θέατρο, δούλευε ως σερβιτόρα, και ξαφνικά τους πρώτους μήνες της σχέσης μας ήρθε το κάστινγκ για τις «Άγριες μέλισσες» και μετά τα άλλα. Είναι πραγματικά σαν μια παραμυθένια ιστορία αυτό που έχει συμβεί, γιατί τη γνωρίζω και πριν από την επιτυχία της σειράς. Είναι ένα κορίτσι που της άξιζε να συμβεί όλο αυτό και δεν έχει αλλάξει καθόλου».

Όσο για εκείνη; Όταν έγινε γνωστή η είδηση του γάμου και τη ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή του «θα έχουμε γάμους το καλοκαιράκι, ε;», εκείνη του απάντησε χαμογελώντας «Τι γάμους θα έχουμε; Γάμοι θα γίνουν πολλοί το καλοκαίρι. Θα βρούμε ένα γάμο να πάμε μαζί. Όταν με το καλό παντρευτώ, να έρθεις και θα τους καλέσω όλους από τις «Μέλισσες». Για την ώρα, πάντως, η Δ. Μιχαλάκη κάνει εντατικά γυρίσματα για τις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, που πήραν «πράσινο φως» και για του χρόνου, ενώ ο Γ. Παπαγεωργίου ξεχωρίζει στην ολοκαίνουργια σειρά της Μυρτώς Κοντοβά «Σχεδόν ενήλικες» του Mega, με τους Γιάννη Στάνκογλου, Μάκη Παπαδημητρίου και Θεοδώρα Τζήμου.

Read More

And More