Γιώργος Παπαγεωργίου: Η εξομολόγηση για τη γέννηση της κόρης του – «Ήμουν πολύ έτοιμος, είμαστε πολύ δεμένοι με τη Δανάη»

Συνέντευξη στο περιοδικό “MyTv” και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα παραχώρησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο γνωστός ηθοποιός και μουσικός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σειρά “Έρωτας Φυγάς”, στη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού, αλλά και στην κόρη του που ήρθε πριν από λίγο καιρό στη ζωή.

Σύμφωνα με την τουρκική εκδοχή της σειράς, ο Φάνης είναι νόθος γιος του Γεωργίου Δεμερτζή. θα δούμε κάτι τέτοιο και στον “Έρωτα φυγά”;

Ναι, ισχύει αυτή είναι η εξέλιξη στο τουρκικό σίριαλ. Έχω την υποψία ότι θα το δούμε και στον “Έρωτα φυγά”, όμως δεν ακολουθείται κατά γράμμα η πλοκή και δεν μου το έχουν αποκαλύψει οι σεναριογράφοι. Προσωπικά, θα ήθελα να γίνει έτσι, γιατί θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Τι να περιμένει το κοινό στα επόμενα επεισόδια;

Ο “Έρωτας φυγάς” είναι μία σειρά που οι ανατροπές είναι κομμάτι της ύλης της. Οπότε, δεν θα πάψουν να υπάρχουν. Μάλιστα, στη συνέχεια θα γίνονται όλο και πιο έντονες.

Πώς ένιωσες όταν έμαθες για το πρόωρο τέλος της σειράς από το OPEN και τη μετακόμισή της σε νέα τηλεοπτική στέγη;

Πρώτη φορά συνέβη να κοπεί μία σειρά η οποία έχει κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία. Επίσης, είναι πρωτοφανές που μετακομίζει σε έναν άλλο σταθμό και μάλιστα μεσούσης της ίδιας σεζόν. Οπότε αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι ο “Έρωτας φυγάς” είναι πραγματικά μια σειρά-έκπληξη. Όταν μάθαμε με τους συναδέλφους μου ότι σταματάει από το OPEN, ξαφνιαστήκαμε. Ευτυχώς, τελικά, βρέθηκε φως στην άκρη του τούνελ και η σειρά επιστρέφει τον Ιανουάριο σε άλλη συχνότητα.

Η σπουδαία ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού είναι μητέρα σου. Η ενασχόληση με την υποκριτική ήταν μονόδρομος για σένα;

Όχι, δεν ήταν καθόλου μονόδρομος. Ήταν κάτι που αποφάσισα σε μια σχετικά ώριμη ηλικία, γύρω στα 20 μου. Δεν το ήθελα από παιδί. Έτσι, σπούδασα μάρκετινγκ. Εν μέσω των σπουδών μου, μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να ασχοληθώ με την υποκριτική. Πήρα το πτυχίο στο μάρκετινγκ και μετά έδωσα εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού θεάτρου. Πέρασα και έτσι έγινα ηθοποιός.

Πριν από περίπου έναν μήνα γίνατε γονείς με τη σύζυγό σου, Δανάη Μιχαλάκη. Πόσο έχει αλλάξει τη ζωή σου η πατρότητα;

Ένιωθα ότι ήμουν πολύ έτοιμος για αυτήν τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου. Βέβαια, όταν έρχεται η στιγμή να το βιώσεις, αισθάνεσαι πρωτάρης. Αλλά ευτυχώς είμαστε πολύ αγαπημένοι και δεμένοι με τη Δανάη. Έχουμε πολλή αγάπη και στήριξη από το περιβάλλον και τις οικογένειές μας. Οπότε υποδέχομαι με χαρά τις όποιες ανακατατάξεις προκύπτουν στη ζωή ενός άντρα που γίνεται ξαφνικά πατέρας. Δεν με φοβίζουν οι δυσκολίες της πατρότητας. Είμαι εδώ και απολαμβάνω την κάθε στιγμή, όπως και τη διαδικασία επίλυσης των δυσκολιών.

Read More

And More