Γιώργος Παπαγεωργίου: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία από την παιδική του ηλικία και η απίστευτη ομοιότητα με τον πατέρα του

Μια εξαιρετικά σπάνια στιγμή της οικογενειακής του στιγμής θέλησε να μοιραστεί το βράδυ της Παρασκευής 21/10 με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Ο πολυπράγμων (ηθοποιός, μουσικός, σκηνοθέτης) γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού, που σε λίγο καιρό πρόκειται να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά, καθώς η σύζυγός του Δανάη Μιχαλάκη είναι έγκυος, δημοσίευσε στο Instagra μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία. Στη φωτογραφία αυτή, βλέπουμε τον Γιώργο Παπαγεωργίου παιδί, να ποζάρει με χαμόγελο στην αγκαλιά της μητέρας του, Φιλαρέτης Κομνηνού και του πατέρα του, Αργύρα Παπαγεωργίου.

«Ο μπαμπάς και η μαμά. Και εγώ» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Παντρεύτηκα πολύ μικρή από έρωτα. Ο Γιώργος είναι ένα παιδί από μεγάλο έρωτα, και μοιάζει πολύ στον μπαμπά του. Ο Αργύρης δεν είχε σχέση με το χώρο. Είχε ένα βιβλιοπωλείο στην Τσιμισκή, εκεί γνωριστήκαμε. Χωρίσαμε μετά από 12 χρόνια. Τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι δεν έγινε κάτι για να επιχειρήσω ξανά ένα δεύτερο γάμο. Ερωτεύτηκα αλλά δεν παντρεύτηκα συνειδητά. Ίσως δεν βρέθηκε αυτός που θα ήθελα να γεράσω μαζί του», είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν η Φιλαρέτη Κομνηνού για τον Αργύρη Παπαγεωργίου.

 

 

Read More

And More