Γιώργος Παπαγεωργίου: «Την πρώτη χρονιά των Άγριων Μελισσών έκλεινα τα μάτια μου στις ερωτικές σκηνές της Δανάης»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο ηθοποιός που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του Mega “Σκοτεινή θάλασσα” μίλησε για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις ερωτικές σκηνές της συζύγου του Δανάης Μιχαλάκη αλλά και εκείνη αντίστοιχα.

«Δεν είναι εύκολο να δεχτείς τις ερωτικές σκηνές συντρόφου σου ακόμα και αν ξέρεις ότι είναι δουλειά. Εγώ την πρώτη χρονιά των Μελισσών, όταν ερχόταν κάποια σκηνή έλεγα στη Δανάη, “θα έρθει τώρα κάτι από αυτά;” και έκλεινα τα μάτια μου. Αν δεν ήμουνα ηθοποιός θα μου φαινόταν ακατανόητο και πάρα πολύ δύσκολο. Έχοντας βρεθεί στην ίδια θέση ξέρω ότι δεν υπάρχει ίχνος πάθους στις σκηνές αυτές και καμία ρομαντική διάθεση.

Είσαι εσύ με τη συνάδελφό σου, Από πάνω είναι ένας άλλος που κρατάει το μπουμ, 1-2 κάμερες, ο σκηνοθέτης, το σκριπτ, ταυτόχρονα κρυώνεις… Δηλαδή δεν υπάρχει καμία ρομαντική διαδικασία σε όλο αυτό» είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Όσο για τον χαρακτήρα του και τους ρόλους που προτιμά να παίζει είπε: «Η φύση μου είναι τρελή κωμίκα γι’ αυτό μου αρέσει και πάρα πολύ που σκηνοθετώ κωμωδία. Επίσης μου αρέσει πάρα πολύ να παίζω κωμωδία. Ο ρόλος μου στη Σκοτεινή Θάλασσα είναι πραγματικά ο πιο σκοτεινός που έχω κάνει. Είμαι πάρα πολύ χαχας… Το καραγκιοζιλίκι δε μπορεί να κρυφτεί, βγαίνει εκ των έσω».

Read More

And More