Γιώργος Παπαγεωργίου: «Χαίρομαι πολύ όταν αρέσω στις φίλες της… γιαγιάς μου»

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” για την απόφασή του να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής, τη συνεργασία στο θέατρο με τη μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού αλλά και το πατρικό φίλτρο που ακόμη δεν έχει χτυπήσει μέσα του.

«Κάποια στιγμή, ενώ σπούδαζα μάρκετινγκ, ένα βράδυ είπα σε έναν φίλο μου ότι δε με ενδιαφέρει αυτό που σπουδάζω και μου είπε ότι πραγματικά πρέπει να γίνω ηθοποιός. Τελείωσα τη σχολή και μετά ήρθα στην Αθήνα για να σπουδάσω υποκριτική» είπε ο Γιώργος Παπαγεωργίου για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Για τη θεατρική σύμπραξη με την μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού στην παράσταση “Αρίστος” είπε:«Το να σκηνοθετείς τη μητέρα σου είναι κάτι που δε συμβαίνει πολύ συχνά. Ήταν κάτι που ήθελα να το δοκιμάσω με τη μητέρα μου, ήταν πολύ ομαλή η συνεργασία μας και η παράσταση πήγε πολύ καλά. Ήταν μια ωραία συνάντηση».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Γιώργος Κομνηνός αναφέρθηκε στα σχόλια θαυμασμού που δέχεται λέγοντας ότι χαίρεται όταν… αρέσει στις φίλες της γιαγιάς του.

«Δεν έχω αντιμετωπίσει περίεργα περιστατικά από θαυμάστριες. Χαίρομαι πάρα πολύ όταν έρχονται και μου μιλάνε άνθρωποι μεγάλης ηλικίας. Μου αρέσει όταν αρέσω στις φίλες της γιαγιάς μου μέσα από τις δουλειές μου. Χαίρομαι πολύ, μου αρέσει αυτό το feedback» είπε ο ηθοποιός.

Αυτό το καλοκαίρι, θα βρει τον Γιώργο Παπαγεωργίου στο Φεστιβάλ της Επιδαύρου με την “Αντιγόνη” στην οποία θα παίζει και η σύζυγός του, Δανάη Μιχαλάκη.

Όσο για το αν θέλει να γίνει σύντομα μπαμπάς, ο Γιώργος Παπαγεωργίου παραδέχτηκε ότι δεν έχει ξυπνήσει μέσα του το πατρικό φίλτρο αλλά δεν είναι και ένα σενάριο που απορρίπτει.

Read More

And More