Γιώργος Παπανδρέου: “Δεν πρόκειται να πάρω διαζύγιο ποτέ από την Άντα”

“Oι Παπανδρεου παίρνουν διαζύγιο μόνο όταν ξαναπαντρεύονται κι εγώ δεν έχω τέτοιο σκοπό”. Αυτή είναι η απάντηση που δίνει ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου σύμφωνα με το Secret, σε όσους τον ρωτούν να πληροφορηθούν εάν μετά τον χωρισμό του από την Άντα Παπανδρέου σκοπεύει να κινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου, ώστε ο ίδιος να ξεκινήσει εκ νέου τη ζωή του με τη νέα σύντροφό του, την ολλανδικής καταγωγής Γουέντι Κόνελι.

Όπως είναι σε θέση να γνωίζει το Secret, με την απάντησή του αυτή ο πρώην Πρωθυπουργός δίνει τέλος στις φήμες που εδώ και αρκετό καιρό τον εμφανίζουν έτοιμοπ να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου, από τη στιγμή που ο χωρισμός του με την Άντα Παπανδρέου δεν πρόκειται να “νομιμοποιηθεί” με κρατικά ή εκκλησιαστικά έγγραφα, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, δεν προτίθεται να πάρει διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του.

Mετά την σκληρή δοκιμασία που υπήρξε στον γάμο τους και οδήγησε τον Γ. Παπανδρέου να εγκαταλείψει την οικογενειακή εσία και να επισημοποιήσει τον χωρισμό του με την σύζυγό του Άντα συμφώνησαν πως είναι προς συμφέρον και των δυο να μην οδηγήσουν τα πράγματα σε ακραίες καταστάσεις και να μην εμπλακούν σε δικαστικές περιπέτειες για την έκδοση του διαζυγίου. Η συνεννόηση αυτή που υπήρξε μεταξύ τους, ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό και τα δυο παιδιά τους, τον Αντρίκο και την Μαργαρίτα, που δείχνουν να σέβονται την επιλογή των γονιών τους. Άλλωστε ανάμεσά τους υπάρχει τακτική επικοινωνία και καλοπροαίρετη διάθεση να τιμήσουν μέχρις εσχάτων την προσήλωσή τους στην οικογενειακή γαλήνη.

Οι πληροφορίες τους θέλουν επίσης να συναντιούνται τις γιορτές που έρχονται με τα παιδιά και τ’ αδέρφια τους.

Διάβασε περισσότερα στο Secret που κυκλοφορεί

Read More

And More