Γενέθλια είχε πριν δυο ημέρες την Δευτέρα 16 Ιουνίου, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος έκλεισε τα 73 του χρόνια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο πρώην Πρωθυπουργός προτίμησε να ξεκινήσει τη μέρα του από την παραλία, παρέα με το σκυλάκι του, το οποίο ανήκει στην σύντροφό του, Γουέντι Κόνελι.
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρώην πρωθυπουργός ανέβασε μία φωτογραφία και έγραψε… «73 και συνεχίζουμε! Ευχαριστώ για τις ευχές!».
Το ίδιο βράδυ, ο Γιώργος Παπανδρέου γιόρτασε τα γενέθλιά του σε δείπνο με φίλους έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του!
Στην παρέα τους και η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου η οποία ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Είναι τόσο ωραίο που γιορτάζουμε τα γενέθλιά σου με σπουδαίες συζητήσεις για την παγκόσμια πολιτική, τη δημοκρατία, τα μέσα ενημέρωσης».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ