Γιώργος Παπανδρέου: Η απίστευτη μεταμόρφωσή του σε party maske

Μακριά από την Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Πάτρα θέλησε να περάσει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την σύντροφό του.

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει μέρος και σε ένα μασκέ πάρτι ενώ έδειχνε να το απολαμβάνει καταφέρνοντας να κεντρίσει τα βλέμματα όλων. Με τη φωτογραφία που θα δεις παρακάτω να κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου και να γίνονται viral.

Πιο αναλυτικά ο Γιώργος Παπανδρέου έζησε καρναβαλικές στιγμές. Ο πρώην Πρωθυπουργός και βουλευτής Αχαΐας έκανε ένα διάλειμμα και μεταμφιεσμένος έδωσε το παρών σε καρναβαλικό πάρτι. Δεν αρνήθηκε να βγάλει φωτογραφίες με όσους του το ζήτησαν. Ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός.

Ο Γιώργος Παπανδρέου διασκέδασε για ώρες σε ένα από τα πάρτι που στήθηκαν στην πόλη και συμμετείχε ενεργά αφού ήταν και ο ίδιος μασκαρεμένος. Φαίνεται ότι το διασκέδασε με την ψυχή του ενώ έβγαλε και φωτογραφίες με θαμώνες του μαγαζιού που δε πίστευαν στα μάτια τους με τον πρώην πρωθυπουργό να «παρτάρει» μεταμφιεσμένος.

Πηγή: Newsit

Read More

And More