Γιώργος Παράσχος – Χρύσα Κροκίδα: Όλη η αλήθεια για την φημολογούμενη επανασύνδεσή τους [video]

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο Γιώργος Παράσχος και η Χρύσα Κροκίδα, οκτώ μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους και είναι ξανά μαζί. Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου, διαψεύδοντας τις φήμες.

«Δεν ισχύει η επανασύνδεση με την πρώην σύζυγό μου, έχουμε πάρα πολύ καλές επαφές, βγαίνουμε έξω οι δύο μας ή με το παιδί, αλλά δεν είμαστε μαζί. Βγήκαμε μια φωτογραφία σε κοινή μας έξοδο και θεώρησαν πως είμαστε μαζί. Είδα το δημοσίευμα και γέλασα. Το έστειλα και στην Χρύσα και γέλασε και εκείνη.

Η απόφαση του χωρισμού ήταν κοινή. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο, βλέπαμε πως υπάρχει μια τριβή που θα μας έβγαινε σε κακό και μας βγήκε ένα πάρα πολύ καλό διαζύγιο και ήταν ο λόγος που το κάναμε και φωτογράφιση. Δεν ήθελα να κάνω διαφήμιση το διαζύγιο μου γιατί έφτασε και αυτό στα αυτιά μου και νευρίασα. Ήθελα να δείξω ότι δεν χρειάζεται το διαζύγιο να έχει καβγάδες και τσακωμούς.

Το παιδί είναι ο λόγος που δεν έχουμε υπογράψει ακόμα το διαζύγιο. Δεν έχει υπάρξει ένας νέος έρωτας στη ζωή μου και δεν το κυνηγάω», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More