Γιώργος Παρτσαλάκης για σύλληψη Λιγνάδη: “Γνώριζα αλλά δεν είχα στοιχεία, τέτοιοι άνθρωποι θέλουν εκτέλεση”

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και τη δημοσιογράφο Σοφία Αλατζά μίλησε ο Γιώργος Παρτσαλάκης για την σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη. 

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι γνώριζε και είχε ακούσει κάποια πράγματα, ωστόσο δεν μπορούσε να μιλήσει γιατί δεν είχε στοιχεία και αυτομάτως αν έλεγε κάτι θα μπορούσε να βρεθεί μπλεγμένος. Ακόμα τόνισε πως αν κάποιος επιχειρούσε να κάνει κάτι τέτοιο στο δικό του παιδί θα τον σκότωνε.

“Αυτά που άκουγα και που ήξερα ότι συμβαίνουν και γίνονται από κάποιους ανθρώπους δεν είχα στοιχεία να βγω γιατί αν είχα στοιχεία θα έβγαινα. Αλλά επειδή δεν είχα αποδείξεις θα μπορούσα να κατηγορηθώ αυτομάτως και να βρεθώ για ένα κτήνος μπερδεμένος σε μια ιστορία, γιατί πραγματικά πιστεύω ότι όταν έχεις αποδείξεις πρέπει να τις καταθέτεις. Όταν δεν έχεις πρέπει να σιωπάς γιατί μπορεί να βρεθείς μπερδεμένος για ένα κάθαρμα στη ζωή σου και είναι αμαρτία. Αυτά για τα οποία κατηγορείται είναι πράγματα που έχουν ακουστεί εδώ και 15 χρόνια, πράγματα που έχουν ειπωθεί εδώ και εκεί και παραπέρα. Έχω αρνηθεί πράγματα, δουλειές και ιστορίες γιατί ήξερα ότι ήταν μπερδεμένοι σε αυτές τις δουλειές αυτές οι εγκληματικές φυσιογνωμίες. Από τι στιγμή που απέκτησα δυο παιδιά έκανα μια σκέψη, ότι αν ακολουθήσουν τη δουλειά μου θα πρέπει να τα προσέχω πολύ αυτά τα παιδιά γιατί ήξερα ποιοί είναι οι επικίνδυνοι άνθρωποι και ήξερα ότι αν ο μη γένειτο συνέβαινε κάτι στα παιδιά μου, πολύ απλά την επόμενη στιγμή αυτό το κάθαρμα δεν θα είχε λαρύγγι γιατί είμαι της άποψης ότι δεν παίρνουμε τον νόμο στα χέρια μας αλλά στην περίπτωση του παιδιού μου εγώ τον νόμο τον παίρνω στα χέρια μου.

Άνθρωποι που έχουν εξουσία και είναι καθάρματα θα τη χρησιμοποιήσουν με λάθος τρόπο και θα καταστρέψουν ψυχές ανθρώπων. Εάν σε έναν άθλιο άνθρωπο δώσεις ένα υπουργείο θα καταστρέψει έναν ολόκληρο τομέα και αυτό είναι σαφές. Άρα δε πρέπει να έχουν εξουσία οι άνθρωποι οι φθαρμένοι. Θα μου πείτε, “ποιοί είναι;” Η υπουργός Πολιτισμού έπεσε από τα σύννεφα, δεν ήξερε, δεν γνώριζε. Αυτό είναι μια μεγάλη ντροπή. Είναι ανίκανη αν δεν ήξερε. Αν ήξερε και δεν το έκανε είναι ανήθικη και θα έπρεπε να παραιτηθεί.

Λυπάμαι πολύ αλλά ο συγκεκριμένος συνάδελφος είναι και πολύ μέτριος ηθοποιός. Λυπάμαι πολύ γιατί γνώριζα τον αξιότιμο  πατέρα του γιατί ήμουν 15 χρόνια στο Εθνικό. Κι εκείνο που με λυπεί θανάσιμα είναι ότι άνθρωποι φθαρμένοι, σάπιοι και ξεφτυλισμένοι υποστηρίζουν ότι υπηρετούν την τέχνη και κάνουν πολιτισμό. Όλοι έχουμε συγκρουστεί, όλοι έχουμε τσακωθεί γιατί είναι δουλειά, είναι οι συνθήκες τέτοιες και υπάρχουν εντάσεις αλλά υπάρχουν όρια και όταν φτάνουμε σε ανήλικα παιδιά εκεί φτάνω να πω ότι οι άνθρωποι αυτοί θέλουν εκτέλεση” είπε ο ηθοποιός.

Read More

And More