Γιώργος Πιλίδης – Survivor: Αυτός είναι ο 21χρονος παλαιστής που μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης

Ο Γιώργος Πιλίδης είναι ένας από τους φετινούς συμμετέχοντες του Survivor ο οποίος  αναμένεται να μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες, μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Γιώργος Πιλίδης – Βιογραφικό

Είναι γεννημένος στις 21 Ιανουαρίου του 2000 στην Αθήνα και είναι κάτοχος 8 μεταλλίων σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Παίδων, ρεκόρ που δεν έχει επαναληφθεί από κανέναν αθλητή στο άθλημα της ελεύθερης Πάλης.

«Θυμάμαι σαν σήμερα τη μέρα που πριν από δεκαέξι χρόνια με πήραν και πήγαμε στην προπόνηση. Έπαιζα στη γειτονιά, ήμουν πέντε χρονών και μου λένε: “Γιώργο, πάμε προπόνηση”. Θυμάμαι ότι ήρθα και μου άρεσε πάρα πολύ. Από τότε η τιμωρία μου, αν δεν έκανα τα μαθήματά μου ή αν δεν ήμουν ήσυχος, ήταν να μην πάω προπόνηση. Τόσο πολύ το αγάπησα το άθλημα»., είχε δηλώσει ο Γιώργος Πιλίδης σε συνέντευξή του στη Lifo.

Ο 21χρονος Γιώργος Πιλίδης  είναι γνωστός και ως «χρυσό παιδί» της πάλης αφού έχει κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στα 65 κιλά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι.

«Η πάλη ξεκίνησε ως χόμπι. Βέβαια, ο συγχωρεμένος ο προπονητής μου μας έβαζε να παίζουμε πολλά παιχνίδια. Ερχόμασταν στην προπόνηση όχι για να κάνουμε προπόνηση αλλά για να παίξουμε, κι αυτό, πιστεύω, με έκανε να αγαπήσω την πάλη. Δεν μπορεί να έρθει ένα παιδί έξι, επτά, δέκα χρονών και να κάνει κανονικές, σκληρές προπονήσεις», είχε δηλώσει στην ίδια συνέντευξη ο Γιώργος Πιλίδης.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μετρά περισσότερους από 16k followers, ενώ οι αναρτήσεις του έχουν να κάνουν με βίντεο και φωτογραφίες από τους αγώνες του στην πάλη.

Ο Γιώργος Πιλίδης θα καταφέρει να γίνει το… χρυσό παιδί του φετινού Survivor;

 

Read More

And More