Γιώργος Πιλίδης – Survivor: Η αποκάλυψη για τον τσακωμό του με τον Γιώργο Κατσαούνη

Ο Γιώργος Πιλίδης το μεσημέρι της Τετάρτης 2/2 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι.

Ο 22χρονος πυγμάχος που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς μετά την παραμονή του στο νοσοκομείο και την έντονη ταλαιπωρία με την υγεία του, μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και για τις εντάσεις που είχε με τον Γιώργο Κατσαούνη από την ομάδα των Μαχητών.

«Έπαιξε μεγάλο ρόλο το οικονομικό για να συμμετέχω στο Survivor και μετά ήθελα να με μάθει ο κόσμος για να μπορέσω να φέρω χορηγούς. Ξεκίνησε όμορφα το ταξίδι αλλά μετά τις 15 μέρες επειδή εγώ όμως είχα ένα πρόβλημα από πριν με το στομάχι μου, το οποίο έχουν και οι γονείς μου, με έπιασαν δυνατοί πόνοι και δεν κοιμόμουν καθόλου», είπε αρχικά ο πρώην παίκτης του Survivor.

«Οι τσακωμοί μου με τον Γιώργο Κατσαούνη ήταν άσχημα εικόνα, αλλά για να φτάσω σημείο τα μάζευα αρκετό καιρό. Είχε βρει το κουμπί μου και τα μάζευα τα μάζευα και τα ξέσπασα. Με τσιγκλούσε συνέχεια. Οι συνθήκες το έκαναν ακόμα πιο δύσκολο» σχολίασε ο Γιώργος Πιλίδης. 

Όσον αφορά τη σχέση του με τον Βαλάντη, ο Γιώργος Πιλίδης υποστήριξε: «Με τον Βαλάντη ήμασταν πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι. Και αυτός όμως, μετά από όλα αυτά, τις κακουχίες και αυτά που πέρναγε, ξέφυγε λίγο». 

Read More

And More