Γιώργος Πιλίδης: Διακοπές με τη σύντροφό του μετά τις δύσκολες στιγμές

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η απόφαση της Ομοσπονδίας Πάλης να αποκλείσει από την ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, στην Αλγερία τον Γιώργο Πιλίδη, τον Γιώργο Κουγιουμτζίδη και τον Μιχάλη Ιωσιφίδη.

Ο Γιώργος Πιλίδης μάλιστα έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την έντονη δυσαρέσκειά του αλλά και απογοήτευση από την εξέλιξη αυτή, ενώ είχε τονίσει πως αν δεν του δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχει στους Μεσογειακούς Αγώνες θα αποσυρθεί από την πάλη.

Ο ίδιος ωστόσο, μετά τα όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες, θέλησε να αποφορτιστεί, για αυτό επέλεξε να κάνει μία μικρή απόδραση με τη σύντροφό του, θέλοντας να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί μακριά από την πρωτεύουσα.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι το Σάββατο 11/6 ταξίδεψε στο Ναύπλιο με τον Γιώργο Πιλίδη να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς τους φίλους, τα πρώτα στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους.

Ο γνωστός αθλητής της πάλης, είναι αρκετά χρόνια μαζί με την σύντροφό του, η οποία στέκεται στο πλευρό του σε κάθε του επιλογή. 

Read More

And More