Αποκλειστικό!

Γιώργος Πιλίδης: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Όλγα Καρπουζίδου

Την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του έζησε σήμερα ο Γιώργος Πιλίδης. Ο πρώην παίκτης του Survivor παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Όλγα Καρπουζίδου μετά από 7 χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, ο Γιώργος Πιλίδης και η Όλγα Καρπουζίδου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε εκκλησία στις Αχαρνές, έχοντας στο πλευρό τους λίγους και καλούς τους φίλους. Ο ίδιος είχε ως επιθυμία να κρατήσει το χαρμόσυνο αυτό γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και από τα social media.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι καλεσμένοι του ζευγαριού δεν μπορούν να μοιραστούν στιγμιότυπα από το μυστήριο.

«Με το κορίτσι μου είμαστε μαζί από μικροί. Είμαστε έξι χρόνια μαζί. Δεν ήμασταν στο ίδιο σχολείο. Ήταν ένας Instagramικός έρωτας. Ο γάμος είναι στα κοντινά μας πλάνα. Ίσως παντρευτούμε του χρόνου, ίσως και φέτος. Μετά τον Σεπτέμβριο πάντως», είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ο Γιώργος Πιλίδης.

Ο 23χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και δεν του αρέσει να στρέφει τα φώτα πάνω του λόγω της προσωπικής του ζωής. Αυτός είναι και ο λόγος που τα πράγματα που έχουν γίνει γνωστά για τη σύντροφό του και γενικότερα την προσωπική του ζωή είναι μέσα από δικές του δηλώσεις ή εξομολογήσεις.

Η Όλγα Καρπουζίδου είναι 21 ετών, εργάζεται ως αισθητικός και συμπαραστέκεται σε όλα στον Γιώργο Πιλίδη. Αγαπάει τα ταξίδια, ενώ εχει περίπου 4.000 ακολούθους στο Instagram. Οι δυο τους σήμερα αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης και ανυπομονούν να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί!

Read More

And More