Γιώργος Πιλίδης: Τα βάζει με τον Light – «Ποιο είναι το επίπεδο αυτού του παιδιού της φάπας;»

Με τον Light φαίνεται πως αποφάσισε να τα βάλει αυτή τη φορά ο Γιώργος Πιλίδης.

O αθλητής, που την περασμένη σεζόν συμμετείχε στο Survivor, ξέσπασε βλέποντας ένα βίντεο του ράπερ Light από παλαιότερη συνέντευξή του στην οποία αποκάλυπτε ότι του έχει γίνει πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης αλλά δε θα πήγαινε ποτέ μιλώντας μάλιστα με ιδιαίτερα ειρωνικό ύφος.

«Μου έγινε μια πρόταση για το Survivor. Κοίταξε να δεις, αν έχεις πεινάσει στην πραγματική σου ζωή, δε νομίζω ότι επιλέγεις να πας να τρως καρύδες και μπανάνες για έξι μήνες. Την αντιμετώπισε χιουμοριστικά την πρόταση που μου έγινε. Το reality televsion, πόσω μάλλον στην Ελλάδα του Power of Love κτλ, είναι κάτι που δεν είναι του επιπέδου μου. Θα πήγαινα, θα μάλωνα για ένα sleeping bag, μια καρύδα και μια μπανάνα και μετά θα γυρνούσα να το παίξω πίσω στην Ελλάδα τι; Αν πάω εκεί, και μου πουν ότι θα πρέπει να κοιμηθώ στη βρεγμένη άμμο, δε θες να ξέρεις τι θα ακούσει όλη η Ελλάδα» είχε πει χαρακτηριστικά ο Light.

Αυτά τα λόγια φαίνεται πως εκνεύρισαν τον Γιώργο Πιλίδη που έχει μιλήσει ανοιχτά για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τους λόγους που τον οδήγησαν στο ριάλιτι επιβίωσης και αναδημοσιεύοντάς το απόσπασμα της συνέντευξης έγραψε, «Ας μου πει κάποιος ποιο είναι το επίπεδο αυτού του παιδιού της φάπας».

 

Read More

And More