Γιώργος Πιλίδης: Τι λέει στο TLIFE για την απόφαση της Ομοσπονδίας Πάλης να τον αποκλείσει από τους Μεσογειακούς Αγώνες

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της Ομοσπονδίας Πάλης να αποκλείσει από την ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, στην Αλγερία τον Γιωρίκα Πιλίδη, τον Γιώργο Κουγιουμτζίδη και τον Μιχάλη Ιωσιφίδη.

Ο Γιώργος Πιλίδης μάλιστα, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του αλλά και απογοήτευση από την εξέλιξη αυτή, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό του στο instagram, ανακοίνωσε πως αν δεν του δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχει στους Μεσογειακούς Αγώνες θα αποσυρθεί από την πάλη.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιωργος Πιλιδης (@giorgos_pilidis)

Το TLIFE επικοινώνησε με τον Γιώργο Πιλίδη, ο οποίος δήλωσε: «Μας έκοψαν από τους Μεσογειακούς Αγώνες χωρίς να μας έχουν εξηγήσει ακόμα τον λόγο. Προφανώς ο λόγος ήταν η αποχή που κάναμε από τους αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος πριν λίγες ημέρες. Την αποχή όμως δεν την κάναμε μόνο εμείς, την έκαναν όλοι. Εκτός από εμένα έκοψαν και τον Γιώργου Κουγιουμτζίδη και τον Μιχάλη Ιωσιφίδη. Έκοψαν όλους τους καλούς αθλητές.

Όπως έγραψα και στην ανάρτησή μου, αν δεν πάω σε αυτούς τους αγώνες θα σταματήσω την πάλη. Ακόμη δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μας αλλά θεωρώ πως η Ολυμπιακή Επιτροπή θα κάνει το καθήκον της όπως έκανε και πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όταν δεν έστελναν μαζί μου τον προπονητή μου. Πιστεύω πως όλα αυτά συμβαίνουν επειδή βγήκαμε και μιλήσαμε. Είναι μια κίνηση εκδίκησης κατά την άποψή μου.

Προσωπικά, απευθύνομαι στον Υφυπουργό Αθλητισμού και την Ολυμπιακή Επιτροπή για να κάνουν το καθήκον τους και ο κύριος Αυγενάκης να σταματήσει επιτέλους να κάνει τα στραβά μάτια. Προετοιμάζομαι γι’ αυτούς τους αγώνες σχεδόν πέντε μήνες, από τη μέρα που βγήκα από το παιχνίδι και μου στερούν έτσι, χωρίς λόγο, τη συμμετοχή μου σε αυτούς. Τόσους μήνες κάνω προετοιμασία γι΄αυτούς τους αγώνες χωρίς καμία οικονομική βοήθεια και ξαφνικά με αποκλείουν χωρίς καμία εξήγηση. Ελπίζω εκείνοι που πρέπει να πάρουν θέση να το κάνουν και να μπουν επιτέλους κάποια πράγματα στο σωστό δρόμο».

 

Read More

And More