Γιώργος Πυρπασόπουλος: Αποκλειστικό βίντεο από την συμμετοχή του στο Chevalier

Το Chevalier της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη έχει ξεκινήσει ήδη το κινηματογραφικό του “ταξίδι”. Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο και μια σειρά από διακρίσεις σε άλλες διεθνείς διοργανώσεις (με κορυφαία αυτή στο φεστιβάλ του Λονδίνου), έκανε και πανελλήνια πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη. Αποσπώντας ακόμα ένα βραβείο, αυτό του κοινού.

Η ενθουσιώδης υποδοχή της ταινίας στο 56ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου είναι μία ακόμα επιβράβευση για τους συντελεστές της!

Λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του όμως στις ελληνικές αίθουσες, το TLIFE σου εξασφάλισε αποκλειστικό υλικό από τους 6 πρωταγωνιστές τους! Φτιάχνουμε μαζί το κολάζ της παρέας του Chevalier γνωρίζοντας τους ήρωές του.

To story της ταινίας
Μια παρέα αντρών επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος σε ένα σκάφος. Όταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, θα σκοτώσουν την ώρα τους με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται Chevalier. Το Chevalier είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό. Κανείς δεν θα κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής.

Ο πρώτος που θα γνωρίσουμε από την παρέα του Chevalier είναι ο Γιάννης τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Πυρπασόπουλος.

40 ετών. Ασφαλιστής. Μονίμως ανασφαλής. Σύζυγος της κόρης του Γιατρού χωρίς την πραγματική συγκατάθεση του τελευταίου.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος είναι από τους πιο ταλαντούχος ηθοποιούς της νεάς γενιάς. Η συμετοχή του στην τρίτη ολοκληρωμένη ταινία της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη σίγουρα τον έχει κάνει πολύ χαρούμενο και μάλιστα έχει βρεθεί στο πλευρό της σκηνοθέτιδας στα περισσότερα από τα διεθνή Φεστιβάλ που παρουσιάστηκε και βραβεύτηκε.

Stay tuned για να γνωρίσεις και τους υπόλοιπους ήρωες της ταινίας που κυκλφορεί από την Feelgood στις 26 Νοεμβρίου!

Read More

And More