Γιώργος Πυρπασόπουλος: Οργισμένος ο ηθοποιός – “Ποιος είναι το ζώο κύριε Λιβαθινέ;”

Σοκ έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες καταγγελία από ανάπηρους καλλιτέχνες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών κατά του Στάθη Λιβαθινού για προσβλητική και υποτιμητική συμπεριφορά εναντίων τους. (Διάβασε εδώ: Στάθης Λιβαθινός: Καταγγελία σοκ εναντίον του από καλλιτέχνες με αναπηρία)

Η Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών ανέφερε μεταξύ άλλων, στην μακροσκελή ανάρτηση στα social media, πως ο Στάθης Λιβαθινός είπε: «Δεν γίνεται… αν βάλω έναν ανάπηρο πάνω στη σκηνή και δίπλα του έναν ηθοποιό, τον καλύτερο ηθοποιό να βάλεις, όλοι θα κοιτάνε τον ανάπηρο. Πώς είναι όταν βάζεις ένα ζώο στη σκηνή… κανένας δεν κοιτάει τον ηθοποιό, όσο καλός κι αν είναι, όλοι κοιτάνε το ζώο».

Διάβασε επίσης: Παναγιώτης Μπουγιούρης: Το δημόσιο σχόλιο μετά την καταγγελία σοκ κατά Λιβαθινού από τους ανάπηρους καλλιτέχνες

Όπως ήταν επόμενο, η ανάρτηση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media, με τον γνωστό ηθοποιό Γιώργο Πυρπασόπουλο να εκφράζει την οργή του μέσα από τα Instagram Stories του για την τραγική συμπεριφορά του Στάθη Λιβαθινού. Ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία του σκηνοθέτη, γράφοντας «Ποιος είναι το ζώο κύριε Λιβαθινέ;».

Read More

And More