Γιώργος Σαμαράς – Κωνσταντίνα Κομμάτα: Ανέβαλαν τον γάμο τους!

Ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα είναι έτοιμοι να βάλουν happy end στο love story τους! Η όμορφη ηθοποιός και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής σχεδίαζαν με ανυπομονησία να παντρευτούν το φετινό καλοκαίρι, ύστερα από την ρομαντική πρόταση γάμου του Γιώργου στην αγαπημένη του στο Παρίσι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, τα σχέδια τους, όμως, άλλαξαν λόγω της πανδημίας και τώρα έχουν ακόμη περισσότερο χρόνο για να οργανώσουν τον γάμο των ονείρων τους.

Το ευχάριστο σε αυτή τη συγκυρία ήταν ότι το ζευγάρι δεν είχε ξεκινήσει τις προετοιμασίες και έτσι δεν χρειάστηκε να αλλάξει πολύ τα σχέδια του. Ο Γιώργος και η Κωνσταντίνα θέλουν ο γάμος τους να αντικατοπτρίζει τη σχέση τους και η όμορφη ηθοποιός θέλει να έχουν όλα τη σφραγίδα της. Έτσι όπως όλα δείχνουν το μυστήριο μεταφέρεται για το καλοκαίρι του 2021!

Αυτή τη περίοδο η γνωστή ηθοποιός και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής ετοιμάζονται να μετακομίσουν σε ένα μεγαλύτερο σπίτι στη Γλυφάδα και αμέσως μετά θα φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Read More

And More