Γιώργος Σαμαράς – Κωνσταντίνα Κομμάτα: Παντρεύονται σύντομα!

Εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Μεγαλόνησο ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα. Ο ποδοσφαιριστής και η ηθοποιός ζουν μια νέα καθημερινότητα μετά την εξέλιξη αυτή αλλά φαίνεται πως είναι μια πολύ όμορφη συνθήκη. Το περιβάλλον τους μάλιστα λέει ότι σύντομα θα ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να πορεύεται μαζί και για αυτό η ξανθιά καλλονή ακολούθησε τον σύντροφό της για μόνιμη εγκατάσταση στην Κρήτη.

Ο Γιώργος κρέμασε μεν τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια αλλά δεν μπορούσε να μείνει μακριά από τα γήπεδα και για αυτό ενεπλάκη στα διοικητικά του ΟΦΗ, της ομάδας της καρδιάς του, αγοράζοντας μετοχές. Με τη σύμφωνη γνώμη της αγαπημένης του λοιπόν επέστρεψε στη γενέτειρά του και χτίζουν μαζί την νέα τους πραγματικότητα στο Ηράκλειο.

Η Κωνσταντίνα λατρεύει το νησί το οποίο έζησε αρκετά μέσα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές και έτσι αποφάσισε να ζήσει μακριά από την Αθήνα. “Η Κωνσταντίνα λατρεύει την ησυχία και την ηρεμία, αλλά περισσότερο απ’ όλα λατρεύει τον Γιώργο. Άρα, θα έκανε ό,τι χρειαστεί”, περιγράφει στη Realnews άνθρωπος από το περιβάλλον της ηθοποιού.

Βέβαια όσο η βάση τους θα είναι στην Κρήτη δεν σημαίνει ότι δεν θα έρχονται συχνά και στην πρωτεύουσα αλλά και στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται η οικογένεια της Κωνσταντίνας. “Είναι πολύ ευτυχισμένοι με την απόφασή τους. Βρίσκονται, άλλωστε, ένα βήμα πριν κάνουν οικογένεια και θέλουν πού να βιώσουν την απόλυτη ηρεμία. Ζουν, εξάλλου, σαν οικογένεια και το απολαμβάνουν”, εξηγεί ο ίδιος άνθρωπος.

Read More

And More