Γιώργος Σαμαράς – Κωνσταντίνα Κομμάτα: Πασχαλινές αγορές με την μονάκριβη κόρη τους – Σπάνια οικογενειακή εμφάνιση

Ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα είναι μαζί σχεδόν επτά χρόνια και ζουν διακριτικά την οικογενειακή ευτυχία τους.

Πριν δυο χρόνια, μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι απέκτησε την κόρη του, η οποία ήρθε στη ζωή και επισφράγισε τη σχέση του με τον πιο όμορφο τρόπο. Ο ποδοσφαιριστής και η όμορφη ηθοποιός δεν έχουν παντρευτεί ακόμη με θρησκευτικό γάμο, ωστόσο η ίδια η Κωνσταντίνα Κομμάτα αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι οι δυο τους υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. 

«Με τον Γιώργο δεν έχουμε παντρευτεί, κάναμε ένα σύμφωνο. Δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο. Μέχρι τον θρησκευτικό… Όταν άρχισαν οι προετοιμασίες της βάφτισης και είδα πόση δουλειά θέλει όλο αυτό, είπα να το αφήσουμε λίγο ακόμη, για να το ευχαριστηθούμε. Ακόμα δεν έχει γίνει θρησκευτικός γάμος, τώρα ίδωμεν».

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού HELLO απαθανάτισε τον Γιώργο Σαμαρά και την Κωνσταντίνα Κομμάτα σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Μαζί τους και η 2χρονη κόρη τους, με την οποία απόλαυσαν τη βόλτα τους και έκαναν ψώνια εν όψει Πάσχα!

Φωτογραφίες: Papadakis Press/Δημήτρης Πελέκης

Read More

And More