Γιώργος Σαμαράς – Κωνσταντίνα Κομμάτα: Ποζάρουν αγκαλιασμένοι και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα αποτελούν από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η σχέση τους μετράει δύο χρόνια και περνάνε όμορφες στιγμές μαζί. Και οι δύο είναι χαμηλών τόνων και στην αρχή της σχέσης τους προσπάθησαν να κρατήσουν ένα χαμηλό προφίλ. Όσο περνάει ο καιρός όμως, η σχέση τους δυναμώνει και αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ζει τον απόλυτο έρωτα και φαίνεται πως ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου ότι ονειρευόταν. Φήμες λένε μάλιστα πως ο διεθνής ποδοσφαιριστής και η όμορφη ηθοποιός θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι του 2019.

Η Κωνσταντίνα αν και είναι λάτρης των social δεν μοιράζεται συχνά φωτογραφίες με τον αγαπημένο της. Πριν λίγες ώρες όμως ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία που είναι οι δυο τους αγκαλιασμένοι και κοιτάζονται στα μάτια. “Σας εύχομαι να έχετε έναν ευτυχισμένο χρόνο. 2018 ήσουν φανταστικό, σε ευχαριστώ! 2019 έρχονται νέες στιγμές” ήταν το τρυφερό μήνυμα της Κωνσταντίνας, που συνόδευε την φωτογραφία.

 

Read More

And More