Γιώργος Σαμαράς – Κωνσταντίνα Κομμάτα: Πρωινή βόλτα στα νότια προάστια με την 2 ετών κόρη τους

Επτά χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα συναντήθηκαν και ερωτεύθηκαν και από τότε απολαμβάνουν διακριτικά την οικογενειακή ευτυχία τους.

Η επισφράγιση του έρωτά τους ήρθε πριν από δύο χρόνια, όταν ο γνωστός ποδοσφαιριστής και η πανέμορφη ηθοποιός υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη τους.

«Όταν τον γνώρισα, ήμουν σε μια φάση που έλεγα ότι θέλω να είμαι μόνη μου. Το πρώτο πράγμα που με κέρδισε σε εκείνον ήταν η επιμονή του. Ήμουν σε μια παράσταση τότε και ήρθε, την έμαθε απ’ έξω. Εκείνος, όταν με είχε πρωτοδεί με είχε χαρακτηρίσει εύθραυστη. Ήταν μια περίοδος της ζωής μου από τις πιο δύσκολες που βίωνα. Ήταν το ξεκίνημά μου στην Αθήνα που προσπαθούσα να προσαρμοστώ…

Δεν τον ζηλεύω καθόλου. Δε ζηλεύουμε. Με τον Γιώργο πάντα ένιωθα αυτή την ασφάλεια, στα σοβαρά να ζηλέψει και να γίνει σκηνή δεν έχει συμβεί ποτέ», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη η Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK! απαθανάτισε τον Γιώργο Σαμαρά και την Κωνσταντίνα Κομμάτα σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις να απολαμβάνουν τη βόλτα τους με την 2 ετών κόρη τους.

Χαλαροί και ευδιάθετοι, οι τρυφεροί γονείς έκαναν την μεσημεριανή τους βόλτα στα νότια προάστια όπου μένουν κιόλας, με την μικρή Ιωάννα να το απολαμβάνει πολύ.

Ο ποδοσφαιριστής και η όμορφη ηθοποιός δεν έχουν παντρευτεί ακόμη με θρησκευτικό γάμο, ωστόσο η ίδια η Κωνσταντίνα Κομμάτα αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.

«Για μένα η οικογένεια ήταν ανέκαθεν πάνω από όλα. Βέβαια τώρα ο κόσμος μου είναι η κόρη μου. Πάντα ήμουν κοντά με τα παιδάκια. Το ήθελα. Ήθελα πάρα πολύ να έρθει η στιγμή να γίνω μανούλα. Είμαστε στην ηλικία που κάθε μέρα συμβαίνει και κάτι καινούργιο. Τρέχει, αρχίζουμε και τραγουδάμε, προσπαθούμε να μιλήσουμε, συνεννοούμαστε, είναι μοναδική η σχέση… Στους πέντε μήνες έφυγε από το δωμάτιό μας», είχε δηλώσει στην ίδια συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» η Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Φωτογραφία για το ΟΚ!: Νίκος Ζώτος, NDP

Read More

And More