Γιώργος Σαμαράς – Κωνσταντίνα Κομμάτα: Το ταξίδι τους στην Αμερική και η επισημοποίηση της σχέσης τους! [pics]

Ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα είναι αχώριστοι! Το ερωτευμένο ζευγάρι άφησε για λίγο την απαιτητική καθημερινότητά του και έκανε ένα μεγάλο ταξίδι στην Αμερική. Η πανέμορφη ηθοποιός και ο διεθνής ποδοσφαιριστής σχεδίαζαν αυτή την απόδραση εδώ και αρκετό διάστημα, μιας και ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα της Κωνσταντίνας να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

“Σχεδίαζαν καιρό πριν αυτό το ταξίδι. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα της Κωνσταντίνας να βρεθεί εκεί. Τελικά τα κατάφεραν”, εξηγεί στην εφημερίδα Realnews καλά ενημερωμένη πηγή και συνεχίζει “Στο πλευρό του Γιώργου νιώθει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του! Δεν είναι τυχαίο ότι άφησε στην άκρη την καριέρα της και τον ακολουθεί παντού”.

Μάλιστα, μπορεί το ζευγάρι να μετρά περίπου έναν χρόνο σχέσης, αλλά όσοι το γνωρίζουν καλά, υποστηρίζουν ότι οι δυο τους δεν θα αργήσουν να επισημοποιήσουν τον έρωτά τους. Άλλωστε, η Κωνσταντίνα Κομμάτα έχει αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στο άλλο της μισό, καθώς πριν από λίγους μήνες πήρε την μεγάλη απόφαση και τον ακολούθησε στην Τουρκία, όταν ο διεθνής άσος υπέγραψε στην ποδοσφαιρική ομάδα Σαμσουνσπόρ.

“Σύντομα θα ακούσουμε ευχάριστα νέα”, τονίζει η ίδια πηγή, καθώς το ζευγάρι μοιάζει να είναι πιο κοντά από ποτέ στον γάμο και στη δημιουργία οικογένειας.

Δες στιγμιότυπα από το ταξίδι στην Αμερική:

https://www.instagram.com/p/BjOrW-AFTY9/?taken-by=konstantina_kommata

https://www.instagram.com/p/BjFldi9F2Za/?taken-by=konstantina_kommata

https://www.instagram.com/p/BhltBzwFC40/?taken-by=konstantina_kommata

https://www.instagram.com/p/BhHXdMIFyaf/?taken-by=konstantina_kommata

Read More

And More