Γιώργος Σαμαράς – Κωνσταντίνα Κομμάτα: Το love story της σχέσης τους και η εγκυμοσύνη

Με μια ευχάριστη ανακοίνωση στο Instagram αποχαιρέτησαν η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς το 2020. Συγκεκριμένα μέσω μιας φωτογραφίας που δημοσίευσε η ηθοποιός αποκάλυψε πως σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2017 όταν εκείνη συμμετείχε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ενώ παράλληλα έπαιζε στη θεατρική παράσταση “Ένα εξοχικό παρακαλώ”. 

“Τον Γιώργο τον γνώρισα όταν ήρθε στο θέατρο μαζί με κάποιους κοινούς μας φίλους. Την πρώτη φορά δεν συστηθήκαμε, όμως ήρθε και ξαναήρθε. Τελικά, η ουσιαστική μας γνωριμία έγινε στη Θεσσαλονίκη όταν ο φίλος μας, Χρήστος Ανθόπουλος οργάνωσε το Mannequin Challenge στο οποίο συμμετείχαμε και ο Γιώργος κι εγώ. Δεν έχω να πω πολλά για τη γνωριμία μας, παρά μόνο ότι αισθάνομαι πως ήταν γραφτό να γίνει να είμαστε μαζί. Αυτό που με κέρδισε ήταν ο τρόπος που με πλησίασε και ο χαρακτήρας του. Ταιριάζουμε, καθώς είμαστε και οι δυο άνθρωποι χαμηλών τόνων και είτε το πιστεύετε, είτε όχι, δεν έχουμε διαφορές μεταξύ μας. Δεν μαλώνουμε. Μπορεί να έχουμε τις διαφωνίες μας, αλλά και αυτές δεν κρατάνε. Η απόφαση να συγκατοικήσουμε ήρθε γρήγορα. Είναι περίεργο, γιατί ως άνθρωπος είμαι πολύ της σταθερότητας και με τρομάζουν οι μεγάλες αλλαγές. Κι όμως, τα τελευταία χρόνια στη ζωή μου, μόνο μεγάλες αλλαγές γίνονται. Με κυνηγά η βαλίτσα» είχε δηλώσει η ίδια για τη γνωριμία τους σε παλαιότερη συνέντευξη.

Στις αρχές του 2020 ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στο Παρίσι κάτω από τον φωτισμένο Πύργο του Αϊφελ.

Το ερωτευμένο ζευγάρι σχεδίαζε μάλιστα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι που μας πέρασε στον τόπο καταγωγής του ποδοσφαιριστή στην Κρήτη κάτι που τελικά δεν έγινε λόγω της πανδημίας που έχει χτυπήσει ολόκληρο τον πλανήτη. 

Και μπορεί το 2020 να τους στέρησε τη χαρά να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, τους χάρισε όμως ένα μωράκι που πρόκειται να γεννηθεί σε λίγους μήνες.

Read More

And More