Γιώργος Σαμαράς: Οι πρώτες καλοκαιρινές διακοπές με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Κομματά!

Μπορεί η σχέση τους να μετράει μόνο πέντε μήνες, ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομματά όμως είναι full in love και αυτό φαίνεται. Μάλιστα, ο γνωστός ποδοσφαιριστής και η πρώην συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη, ήδη σχεδιάζουν τις χαλαρωτικές τους διακοπές για το φετινό καλοκαίρι, σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Real Life.

Ο Γιώργος αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην Ισπανία, καθώς αγωνίζεται για την ομάδα Ρεάλ Σαραγόσα. Το καλοκαίρι όμως θα είναι αφιερωμένο στο άλλου του μισό και στις διακοπές τους. Πρώτος σταθμός τους είναι η γενέτειρα του ποδοσφαιριστή, η Κρήτη. Ενώ έπειτα το ζεύγος έχει σκοπό να επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, από όπου και κατάγεται η όμορφη Κωνσταντίνα.

Από τα σχέδιά τους δεν λείπουν και διάφορα νησιά της χώρας. Η Κωνσταντίνα ξεκινάει περιοδεία με τη θεατρική παράσταση “Ένα εξοχικό παρακαλώ” κι έτσι λοιπόν θα συνδυάσει τέλεια της διακοπές της με τη δουλειά και τον έρωτα της ζωής της. Άνθρωπος από το φιλικό της περιβάλλον δηλώνει: “Μετράει αντίστροφα για το καλοκαίρι. Οι φετινές της διακοπές θα είναι σίγουρα μοναδικές. Είναι πολύ ερωτευμένη. Στον Γιώργο βρήκε όλα όσα έψαχνε σε έναν άντρα. Την κέρδισε από την πρώτη στιγμή με την ευγένειά του και το αστείρευτο χιούμορ του”.

Μπορεί η απόσταση να τους χωρίζει, αλλά με τη βοήθεια της τεχνολογίας οι δυο τους έρχονται πιο κοντά. Εξάλλου η Κωνσταντίνα το Πάσχα επισκέφθηκε την Ισπανία και πλέον περιμένει το καλοκαίρι για να σμίξει ξανά με τον αγαπημένο της.

Read More

And More