Γιώργος Σαμπάνης: Λαμπερή πρεμιέρα με τους διάσημους φίλους του στο πλευρό του! [pics]

Το αδιαχώρητο έγινε στην πρεμιέρα του Romeo Club με το Γιώργο Σαμπάνη  να δίνει τον καλύτερό του εαυτό και να … σημαίνει την έναρξη έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν στην αθηναϊκή διασκέδαση της παραλιακής.

Το κατάμεστο Romeo Club, ο ενθουσιασμός του κοινού και ο ατέλειωτος λουλουδοπόλεμος επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι ο Γιώργος Σαμπάνης είναι ο πιο πετυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του.

Η είσοδος στο ανανεωμένο club μας ταξίδεψε στο Μαϊάμι, με το ντεκόρ να θυμίζει τροπικό δάσος ενώ επιβλητικά έδινε το δικό της μήνυμα η νέον επιγραφή που δέσποζε στο χώρο: You are exactly where you need to be -ROMEO CLUB Από νωρίς ο DJ Δημήτρης Μεταξάς στα decks ανέβασε την ένταση!

Νατάσσα Θεοδωρίδου

Κώστας Κοκκινάκης, Χριστίνα Κανελλοπούλου

Ο Γιώργος Σαμπάνης, εκρηκτικός, καθηλωτικός, σαρωτικός στη σκηνή, έδωσε τον παλμό με τις τεράστιες επιτυχίες του και παρέσυρε το κοινό σε ένα ξέφρενο πάρτυ μέχρι το πρωϊ.

Εντυπωσιακή στην ερμηνεία αλλά και στην παρουσία με ένα κατακόκκινο φόρεμα η ταλαντούχα Μαλού έβαλε φωτιά στη σκηνή δίνοντας το δικό της στίγμα.

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε και η Κρυσταλλία με τη δυνατή σκηνική παρουσία της αλλά και την «κρυστάλλινη» φωνή της. Συγχαρητήρια δέχτηκαν και οι συντελεστές της βραδιάς Κωνσταντίνος Παλάκας για την καλλιτεχνική επιμέλεια προγράμματος η Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου για τις υπέροχες χορογραφίες και ο Δημήτρης Γκάνιος για τη σκηνοθεσία.

Κοντά στο Γιώργο Σαμπάνη βρέθηκε η καλή του φίλη Νατάσσα Θεοδωρίδου αλλά και ο Σταν και βέβαια του αφιέρωσαν μερικά τραγούδια για “Καλή επιτυχία”!

Read More

And More