Γιώργος Σαμπάνης: Μιλά πρώτη φορά για το χωρισμό του από την Άννα Πρέλεβιτς

Ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα για όλα, το λόγο που πήγε πρώτη φορά στα 33 του διακοπές με κολλητούς, την απώλεια πριν από 11 χρόνια που τον σημάδεψε, τα μουσικά του σχέδια, αλλά και το αν νιώθει έτοιμος να μπει σε μια νέα σχέση μετά το χωρισμό του από την Άννα Πρέλεβιτς.

Φέτος ήταν το πρώτο καλοκαίρι που έκανε διακοπές με φίλους, οι οποίοι όπως λέει και ο ίδιος «Μου θύμισαν πολλά πράγματα για τον εαυτό μου τα οποία είχα ξεχάσει. Μέχρι τα 23 μου, τα καλοκαίρια πήγαινα μόνο στην Κρήτη, στον αγαπημένο μου θείο, που ήταν και ο κολλητός μου. Το 2005 πέθανε εντελώς ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς και ήταν από τα πιο σκληρά πράγματα που έχουν συμβεί στη ζωή μου. Ήταν πολύ, δυνατός και ένας από τους μέντορές μου, μαζί με τον παππού μου τον Γιώργο που έφυγε το 2009 και τον παππού μου τον Αλέκο, που τον χάσαμε το 2004. Εκτός από τον πατέρα μου, αυτοί οι τρεις άνθρωποι ήταν ισχυρά πρότυπα για μένα», εξομολογείται.

Παραξενεύομαι πως στα 33 πήγε για πρώτη φορά διακοπές με φίλους. «Από τα 23 και μετά, πήγαινα με την κοπέλα που είχα σχέση. Για κάποιο λόγο, όλα αυτά τα χρόνια δεν έτυχε να μείνω ποτέ μόνος μου. Χώριζα και μετά από 2-3 μήνες βρισκόμουν και πάλι μπλεγμένος σε μια καινούργια κατάσταση. Είμαι της σχέσης. Μου αρέσει να είμαι δίπλα σε μια πολύ ωραία γυναίκα και να αράζω». Ωστόσο, παραδέχεται πως έχει συμβεί κάποια στιγμή να κάνει ορισμένα παραστρατήματα. «Υπήρξα άπιστος, αλλά τις περισσότερες φορές στη ζωή μου ήμουν πιστός».

Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε έναν δημιουργικό επαγγελματικό οργασμό. Νέος δίσκος στα σκαριά που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Νοέμβριο από την Cobalt Music, αλλά και η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα στο Acro, δεν του αφήνουν πολλά περιθώρια για ελεύθερο χρόνο.. Πόσο έτοιμος άραγε είναι να μπει σε μια καινούργια σχέση; «Δεν έχω προχωρήσει. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…».

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More