Γιώργος Σαμπάνης: Παρουσίασε τη νέα καλοκαιρινή επιτυχία του με τίτλο “Άγρια Θάλασσα”

Το ολοκαίνουργιο τραγούδι του παρουσίασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ακτή Πειραιώς ο Γιώργος Σαμπάνης. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης επιστρέφει δισκογραφικά με το πιο ερωτικό καλοκαιρινό τραγούδι φέροντας την “Άγρια Θάλασσα“. Ο γνωστός τραγουδιστής υπόσχεται να μας ταξιδέψει με τους στίχους της νέας του επιτυχίας και να μας συντροφεύσει στις πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές μας.

Τους στίχους της “Άγριας Θάλασσας” υπογράφει η Ελεάνα Βραχάλη ενώ η μουσική ανήκει στον Γιώργο Σαμπάνη. Το τραγούδι «Άγρια Θάλασσα» θα συμπεριληφθεί ως bonus track στον επιτυχημένο δίσκο του καλλιτέχνη με τίτλο «Παράξενα Δεμένοι» από την Cobalt Music. Η επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού θα πραγματοποιηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Στα σχέδια του Γιώργου Σαμπάνη περιλαμβάνονται ορισμένα live μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες, ωστόσο ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο λόγω της επέλασης της πανδημίας του κορονοϊού. Βέβαια, από την ερχόμενη σεζόν ο ταλαντούχος τραγουδιστής θα βρίσκεται και πάλι στο νυχτερινό μαγαζί “Έναστρον” συνεχίζοντας την περσινή επιτυχημένη πορεία των εμφανίσεών του.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση και απαθανάτισε όσα έγιναν.

Δες φωτογραφίες:

Γιώργος Σαμπάνης, Πέτρος Πολυχρονίδης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More