Γιώργος Σαμπάνης: Το TLIFE βρέθηκε στην απονομή του τέσσερις φορές πλατινένιου του δίσκου

Το απόγευμα της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η απονομή του δίσκου του Γιώργου Σαμπάνη, “Παράξενα Δεμένοι” στο στο studio της Digital Minds. Ο δίσκος που κυκλοφορεί από την Cobalt Music κατάφερε να αγαπηθεί πολύ από το κοινό και να γίνει όχι μια, όχι δυο αλλά τέσσερις φορές πλατινένιος.

Την απονομή δίσκου είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όλοι όσοι αγαπούν και στηρίζουν τον Γιώργο Σαμπάνη διαδικτυακά, καθώς λόγω covid δε θέλησαν να βάλουν σε κίνδυνο κανέναν αλλά και να έχουν έστω και με αυτό τον τρόπο κοντά τους, όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Στην αρχή της εκδήλωσης, η ιδιοκτήτρια της Cobalt Music, Άννα-Μαρία Αντίππα παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον Γιώργο Σαμπάνη, τονίζοντας «πόσο μοναδικά αποδίδονται σε αυτά τα τραγούδια τα βαθιά συναισθήματα και οι σκέψεις όλων μας».

Ο Γιώργος Σαμπάνης παρουσίασε με μια διαφορετική ενορχήστρωση (με βιολιά και τσέλο) όλα τα κομμάτια του δίσκου. Η σειρά με την οποία έγινε η παρουσίαση των κομματιών ήταν χρονολογική, όχι όπως εμφανίζονται στον δίσκο αλλά όπως γράφτηκαν από τον συνθέτη και ερμηνευτή και τη στιχουργό Ελεάννα Βραχάλη.

Μάλιστα, ο Γιώργος Σαμπάνης περιέγραψε και τον τρόπο με τον οποίο γράφτηκε το κάθε τραγούδι, ενώ δεν παρέλειψε να αφιερώσει και ένα από αυτά στη μητέρα του, που ήταν στο πλευρό του. Πιο συγκεκριμένα, το τραγούδι που της αφιέρωσε είναι το “Φταίει” που είναι και το αγαπημένο της. 

Τιμητική πλακέτα παρέλαβαν επίσης η στιχουργός ολόκληρου του άλμπουμ Ελεάνα Βραχάλη, ο παραγωγός Χρήστος Σούμκα και ο Μιχάλης Παπανικολάου, διευθυντής ελληνικού ρεπερτορίου της Cobalt Music.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE ο Πέτρος Χόντος από την απονομή του τετραπλά πλατινένιου δίσκου του Γιώργου Σαμπάνη “Παράξενα Δεμένοι”.

Γιώργος Σαμπάνης, Άννα-Μαρία Αντίππα

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More