Γιώργος Σαββίδης: Μετά το χλιδάτο γάμο, ταξίδι του μέλιτος σε Ρωσία και Μεξικό!

Ο γάμος τους τον Ιούνη στη Θεσσαλονίκη έγινε το talk of the town και ξεχώρισε για τη χλιδή και τους διάσημους καλεσμένους τους. Αλλά και στο ταξίδι του μέλιτος, το ζευγάρι φαίνεται πως δεν τσιγκουνεύτηκε καθόλου. Ο λόγος για τον Γιώργο Σαββίδη (γιο του Ιβάν Σαββίδη) και την σύζυγό του πια Γιάννα Κουντγιάκοβα, που ξόδεψαν μια μικρή περιουσία και για το honeymoon!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, μετά τον πολυσυζητημένο (και πανάκριβο γάμο) το ζευγάρι έφυγε για Ρωσία. Οι δυο τους επισκέφτηκαν την ιστορική πόλη Ροστόφ, όπου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν. Οι αναμνήσεις από το συγκεκριμένο μέρος είναι πολλές για το ζευγάρι, όπως και οι φίλοι τους εκεί που δεν κατάφεραν να έρθουν στο γάμο. Έτσι και οι νεόνυμφοι δεν έχασαν την ευκαιρία να διοργανώσουν ένα ακόμη μεγάλο πάρτυ για όσους ήθελαν να τους ευχηθούν.

ΔΕΣ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥΣ

Και λίγες μέρες μετά… ετοίμασαν βαλίτσες για Μεξικό. Ο Γιώργος και η Γιάννα μάλιστα, επέλεξαν ένα από τα πιο εντυπωσιακά και πανάκριβα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στο Κανκούν, το Hayat Zilara και πέρασαν στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης με θέα την πισίνα και το απέραντο γαλάζιο.

Όσο για τα επόμενα σχέδιά τους; Σίγουρα οι δυο τους θέλουν πολύ να αποκτήσουν ένα παιδί!

Δες φωτογραφίες από το πολυτελές θέρετρο στο Κανκούν:Read More

And More