Γιώργος Σουξές για Λιγνάδη: Έπρεπε να παραιτηθεί νωρίτερα – Όλοι ξέραμε ότι κάτι γίνεται”

Ο αγαπημένος Προύσαλης από τις Άγριες Μέλισσες, δηλαδή ο Γιώργος Σουξές ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”.

Ο ηθοποιός απάντησε πως αντέδρασε σε περιστατικά παρενόχλησης στο χώρο της δουλειάς αλλά σχολίασε την παραίτηση Λιγνάδη. Με ειλικρίνεια τοποθετήθηκε για όσα γίνονται στο χώρο του θεάτρου λέγοντας πως όσοι ήξεραν έπρεπε να μιλήσουν

Για τη παρενόχληση: Δεν ήρθα σε δύσκολη θέση. Μόλις αντιλαμβανόμουν ότι υπάρχει διάθεση που δεν με ενδιαφέρει, δεν έκανα τη δουλειά, έφευγα.

Στεναχωριέμαι πολύ που συμβαίνει αυτό το πράγμα. Αλλά δεν πρέπει να επιβληθείς στον άλλο. Ο Γιώργος Σουξές έκανε αναπαράσταση ενός φλερτ στη Σίσσυ Χρηστίδου για να γίνει αντιληπτός: “Είσαι μια πολύ ωραία γυναίκα. Θέλετε να βγούμε μαζί το βράδυ; Θέλετε να κοιμηθούμε μαζί το βράδυ; Αν πείτε όχι”, είπε ο ηθοποιός στη Σίσσυ Χρηστίδου “τελειώσαμε”! Θέλοντας να δείξει ότι το φλερτ σταματάει στο όχι.

Για παραίτηση Λιγνάδη: “Πιστεύω ότι θα έπρεπε να παραιτηθεί νωρίτερα, γιατί είναι εθνικό θέατρο. Είναι τα λεφτά μας. Όλοι ξέραμε ότι κάτι γίνεται ναι”, είπε ο Γιώργος Σουξές και συνέχισε:” Αυτά λύνονται στο δικαστήριο. Αλλά αυτό μας κάνει μεγάλο κακό”. 

Tα κορίτσια αυτά έκαναν πολλά χρόνια για να μιλήσουν γιατί είχαν μπροστά τους έναν θεατράνθρωπο και δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί αν μιλήσεις! Αν ήμουν μπροστά θα έπρεπε να μιλήσω. Υπήρχαν άνθρωποι που ήξεραν και δεν μίλησαν. Αυτά τα κορίτσια το κουβαλάνε όλα αυτά τα χρόνια στην ψυχή τους…

 Δες το βίντεο

Read More

And More