Γιώργος Ταβλαδάκης: “Η Άννα Μαρία το έβγαλε από το κεφάλι της αυτό που είπε για μένα”

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά εμφανίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρώην παίκτης του Survivor Γιώργος Ταβλαδάκης. Ο νεαρός κρητικός που στο ριάλιτι επιβίωσης μαζί με τον Σάκη Κατσούλη και την Χριστίνα Κεφαλά κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο τρεις εβδομάδες. 

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης ξεκαθάρισε αν όντως είπε στην Άννα Μαρία και τον Νίκο πως ο κόσμος τους θεωρεί τους πιο μισητούς παίκτες ενώ αποκάλυψε και αν γνωρίζονταν τελικά ή όχι με τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα.

“Όταν μπήκα στο Survivor ήμασταν άλλες 23 μέρες στο ξενοδοχείο. Δε μπορούσε 46 μέρες να ξέρω τι γίνεται. Αυτό που είπε η Άννα Μαρια το έβγαλε από το κεφάλι της. Σε αρκετά πράγματα ήμουν δίκαιος. Με τον Σάκη γνωριζόμασταν από το 2018. Ειπώθηκε κάτι πάρα πολύ βαρύ που ο κάθε άνθρωπος θα εκνευριζόταν και θα αντιδρούσε όπως ο Σάκης. Ήταν παραποιημένα λόγια της Μαριαλένας…

Ο κόσμος έχει τη λάθος εντύπωση πως όταν κάποιος μπαίνει φαγωμένος θα είναι καλύτερος, δεν είναι έτσι γιατί τα παιδιά έχουν μάθει τις πίστες, έχουν συνηθίσει εκεί…Ο Λιανός είναι φτιαγμένος για αυτό το παιχνίδι, ξέρει ακριβώς πως να χειριστεί την κάθε κατάσταση, έχει πολύ χιούμορ. Από τους μπλε θα ήθελα να δω τον Σάκη νικητή, από τους κόκκινους τον Παύλο Γαλακτερό ή τον Ηλία. Πεντάδα θα έβλεπα Σάκη, Μαριαλένα, Ηλία, Καρολίνα και Παύλο. Τον Πάνο Καλίδη πριν το παιχνίδι δε τον ήξερα, τον ήξερα σαν καλλιτέχνη, ούτε τη Μαριαλένα την ήξερα προσωπικά απλά ότι είναι κοπέλα του Σάκη” είπε.

Read More

And More