Γιώργος Θεοφάνους: Ξέσπασε κατά του Πρωινού – “Γίνεται μία εκπομπή να ανεβάζει αυτά τα πράγματα χωρίς να επιβεβαιώνει;”

Ένα ρεπορτάζ με πρωταγωνιστή τον Τριαντάφυλλο παρουσιάστηκε το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, “Το Πρωινό”. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε ότι ο τραγουδιστής μετά την αποχώρησή του από το Survivor δέχεται πολλές επαγγελματικές προτάσεις και μάλιστα, φαίνεται να τον διεκδικούν διακαώς ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Φοίβος.

Το συγκεκριμένο θέμα φαίνεται πως παρακολούθησε ο Γιώργος Θεοφάνους που το προηγούμενο διάστημα είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο χέρι του. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανέφερε πως δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά καθώς με το μόνο που ασχολείται το τελευταίο διάστημα είναι η υγεία του.

“”Δεν έχω κάτι με τον Τριαντάφυλλο ίσα-ίσα συνεργαστήκαμε εξαιρετικά στο just Ποιος λέει αυτές τις ασυναρτησίες; θα ‘θελα να μάθω. Γίνεται μία εκπομπή να ανεβάζει αυτά τα πράγματα χωρίς καν να επιβεβαιώνει; Έχω χειρουργείο αυτές τις μέρες δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο πιστέψτε με” έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Δες παρακάτω το απόσπασμα με το ρεπορτάζ του Πρωινού και την ανάρτηση του Γιώργου Θεοφάνους.

 

Read More

And More