Γιώργος Θεοφάνους: Η σύζυγός του τον απόλαυσε στην συναυλία του στο Παλλάς [pics]

Ο Γιώργος Θεοφάνους και η σύζυγός του Βίλλυ είναι θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz! Μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας στην ζωή και την απόκτηση τριών παιδιών, το ζευγάρι διατηρεί μια ουσιαστική σχέση αγάπης και τρυφερότητας. Μπορεί ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης να έχει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά πάντα βρίσκει χρόνο στο τέλος της ημέρας, να τον αφιερώνει στην όμορφη σύζυγό του και στην οικογένειά τους.

Από την άλλη, η όμορφη Βίλλυ βρίσκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό του, σε κάθε του νέο επαγγελματικό εγχείρημα και τον στηρίζει με όλη της την αγάπη σε ό,τι και αν κάνει. Έτσι δεν γινόταν να λείψει από την όμορφη βραδιά του συζύγου της στο Θέατρο Παλλάς, το βράδυ της Δευτέρας.

Με την Κική Τσόλκα

Ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Μίμης Πλέσσας συναντήθηκαν για ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι. Οι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες έκαναν μια σπάνια μουσική συνύπαρξη υψηλής καλλιτεχνικής αξίας στο Θέατρο Παλλάς, για δύο μόνο ημέρες.

Οι δύο μεγάλοι συνθέτες, δυο σημαντικοί δημιουργοί, πίσω από τα πλήκτρα τους μας αφηγήθηκαν με τα τραγούδια τους, πως… «Οι Δρόμοι» τους οδήγησαν σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία. Οι δύο καλλιτέχνες μας χάρισαν ένα υπέροχο ταξίδι με τραγούδια που αγαπούν και αγαπάμε και μας απογείωσαν μέσα από το εξαίσιο κοινό τους ρεπερτόριο.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και την Ευρυδίκη

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More