Γιώργος Θεοφάνους: Βραδινή έξοδος με την όμορφη σύζυγό του! [pics]

Τι και αν είναι τόσα χρόνια μαζί, ο Γιώργος Θεοφάνους και η σύζυγός του Βίλλυ είναι ακόμη full in love! Μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας στην ζωή και την απόκτηση τριών παιδιών, το ζευγάρι διατηρεί μια ουσιαστική σχέση αγάπης και τρυφερότητας. Μπορεί ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης να έχει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά πάντα βρίσκει χρόνο στο τέλος της ημέρας, να τον αφιερώνει στην όμορφη σύζυγό του και στην οικογένειά τους.
Έτσι, πριν μερικές μέρες, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές, σε βραδινή τους έξοδο στο Mayor στο Κολωνάκι. Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό μεταξύ του, ενώ ο Γιώργος δεν έπαιρνε τα μάτια του από την Βίλλυ. Η ερωτική ατμόσφαιρα που υπήρχε ανάμεσά τους ήταν εμφανής και οι δυο τους φαινόντουσαν πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ!
“Είμαστε χαρούμενοι ευτυχισμένοι ευγνώμονες για ότι μας συμβαίνει. Έχουμε τρία παιδιά μαζί για τα οποία δουλεύουμε και παλεύουμε και οι δύο όπως κάθε ελληνική οικογένεια με τη βοήθεια του θεού”, είχε δηλώσει ο Γιώργος Θεοφάνους, σε συνέντευξή του στο TLIFE.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More