Γιώργος Θεοφάνους: Ζητά δημόσια συγγνώμη από την οικογένεια Παντελίδη – Η μακροσκελής ανάρτηση

Ο Γιώργος Θεοφάνους ζητά συγγνώμη για τις δηλώσεις του σε πρόσφατη εμφάνισή του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ο μουσικοσυνθέτης, μέσω μίας μακροσκελούς ανάρτησης, στο προσωπικό του προφίλ στο twitter, απολογείται για όλα όσα είπε για τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη που είχαν ως αποτέλεσμα, η μητέρα του, Αθηνά Παντελίδου, να του στείλει εξώδικο.

«Με αφορμή τις δηλώσεις μου στην Κατερίνα Καινούργιου, αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρεσαν. Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος. Δυστυχώς, όμως, τα λόγια αυτά ειπώθηκαν και θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Ευτυχώς, είχα την τύχη να γνωρίσω τον Παντελή Παντελίδη όπως δεν τον γνώρισε ο πολύς κόσμος από τα πρώτα του κιόλας βήματα, να αγαπήσω και να ενθαρρύνω το πάθος του για τη ζωή και τη μουσική» έγραψε ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Από σεβασμό στους οικείους του, επομένως, και προς τιμήν του ιδίου, δεσμεύομαι από πλευράς μου να κλείσει εδώ αυτός ο κύκλος και κάθε αναφορά μου στο εξής να φωτίζει δρόμους αγάπης και γαλήνης.  Λένε ότι οι μουσικές νότες είναι καθαρτήριο της ψυχής. Ας αφήσουμε αυτές να μιλήσουν…» κατέληξε ο Γιώργος Θεοφάνους.

 

Read More

And More