Γιώργος Τράγκας: «Δίνει μεγάλη μάχη ζωής» – Τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του

Ο Γιώργος Τράγκας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία», σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, δίνοντας τεράστια μάχη με τον κορονοϊό. 

Το προηγούμενο Σάββατο, ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματός του, Πάρις Κουρτζίδης, ενημέρωσε μέσα από το Facebook, ότι μετά από πνευμονικό οίδημα που υπέστη ο γνωστός δημοσιογράφος, έγινε η τοποθέτηση στεντ.

Το απόγευμα της Δευτέρας, επέστρεψε με νέα ανάρτηση αναφέροντας πως ο Γιώργος Τράγκας δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Ο πρόεδρος #Τραγκας δίνει πλέον μεγάλη μάχη ζωής! Δυστυχώς, η κατάσταση είναι κρίσιμη κάθε ώρα, κάθε μέρα. Από δω και στο εξής χρειάζεται χρόνος… Πρέπει να κυλήσουν οι μέρες για να δούμε αν μπορεί να βγει ΝΙΚΗΤΗΣ.

Ακόμη κι έτσι, αυτές τις δύσκολες ώρες, ο Γιώργος δείχνει πόσο μεγάλος μαχητής είναι! Οι γιατροί καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια και με τη βοήθεια του Θεού ευελπιστώ ότι μπορεί να ανταπεξέλθει.

Όλοι όσοι τον αγαπάμε οφείλουμε να δείξουμε αντοχή και με προσευχή να στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια… #Ελευθεροι_Ανθρωποι» έγραψε ο Πάρις Κουρτζίδης.

 

Read More

And More